Proiectele

noastre

Avem peste 250 de proiecte finalizate.
Alege ce-ți place, privește-le în voie.

Proiectele

noastre

Avem peste 250 de proiecte finalizate. Alege ce-ți place, privește-le în voie.

thin white arrow down
thin white arrow down

Amenajarea interioară a casei este o activitate complexă, care presupune cunoașterea
la perfecțiune a tehnicilor de constucție și a specificațiilor materialelor folosite.

Amenajarea interioară a casei este o activitate complexă, care presupune cunoașterea
la perfecțiune a tehnicilor de constucție și a specificațiilor materialelor folosite.

Un proiect de design interior pentru o casă sau o vilă se desfășoară optim atunci când structura interioară este gandită încă din faza de construcție a vilei, pentru libertatea pe care o are designerul, dar mai ales pentru felul în care pot fi influențate planurile arhitecturale de elemente specifice designului interior: ergonomia spațiului, lumina, traficul la interior și combinațiile inedite de materiale și culori.

Amenajări interioare case: proiect, construcție, amenajare interioară. Este o activitate complexă, care angajează și depinde de multe echipe, implică atenție la detalii și presupune cunoașterea la perfecțiune a tehnicilor de constucție și a specificațiilor materialelor folosite. Un proiect de design interior bun simplifică enorm procesul de amenajare interioară.

thin white arrow down

Amenajarea interioară a unui apartament este o bijuterie locuibilă,
un exercițiu în ceea ce privește ergonomia și atenția la detalii.

Amenajarea interioară a unui apartament este o bijuterie locuibilă, un exercițiu în ceea ce privește ergonomia și atenția la detalii.

O amenajare interioară pentru apartament presupune o bună cunoaștere a spațiului, pentru că fiecare centimetru pătrat contează. Un joc perpetuu al materialelor și al culorilor, cu o perspectivă permanentă asupra ergonomiei și funcționalității cotidiene, designul interior al apartamentului promite confort si satisfacție.

Proiectele de design interior pentru apartamente, indiferent dacă sunt de 2, 3, 4 sau mai multe camere, trebuie să valorifice spațiul, să pună accent pe funcționalitate și să încorporeze toate spațiile într-un concept de design unitar.

thin black arrow down
thin black arrow down

Spațios, cu scară interioară, duplexul oferă toate beneficiile unei vile,
concentrate în mijlocul orașului.

Spațios, cu scară interioară, duplexul oferă toate beneficiile unei vile, concentrate în mijlocul orașului.

Duplexul este cel mai interesant spațiu urban pe care și-l poate dori un designer de interior. Spațios, cu scară interioară, duplexul oferă toate beneficiile unei vile, concentrate în mijlocul orazului. Adesea duplexul are o terasă mare, pe care poți monta un grătar și nenumărate accesorii de grădină, pentru petreceri, plajă sau pur și simplu timp petrecut în aer liber cu familia.

Amenajarea interioară a duplexului emulează de cele mai multe ori stilul de design interior al unei case, astfel încât proiectul de design interior sî beneficieze din plin de poziționarea la ultimul etaj al imobilului, cu toate beneficiile aferente: lumină multă, priveliști largi, neobstrucționate, liniște și chiar aer mai curat decât la nivelul străzii. Este compromisul ideal.

thin white arrow down
thin white arrow down

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

, Proiecte

Luciana Georgescu
Designer de interior

0745.622.840
luciana@spotondesign.ro
Str Ștefan Mihăileanu 9
București

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign