Apartament în Constanța

La mare, la soare, designul de interior este în floare!
Apartament în Constanța

Dată finalizare : 17 iulie 2018

Suprafață: 90 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Amenajare interioara apartament, Design interior apartament

Un apartament modern, cu mult lemn și accente de culoare numai bune să-ți trezească simțurile. Din fericire, n-am cedat tentației de a crea un design de interior marin cu multe decorațiuni marinărești, ci am creat un spațiu cald, primitor, erogonomic. Adică am facut design interior ca la carte 🙂
Imobilul este localizat în cartierul Tomis, având o superbă vedere spre mare. Am luat în calcul briza care iarna tinde să intre pe sub geamuri, așa că toată tâmplăria este dublă.

La implementare au fost respectate toate finisajele perețiilor, culoarea și forma mobilierului până la electrocasnice și obiecte sanitare. Pentru că era bine făcută și cu un trafic foarte bun, ne-am străduit să păstrăm compartimentarea deja existentă.

Randările pentru fiecare încăpere în parte au folosit pentru rafinarea conceptului final, cel pe care l-am implementat la cheie.

Proiect 3D
Acasă înseamnă spațiul tău personal, unde te încarci, te distrezi, ai mici și mari bucurii…

Livingul te invită să te tolănești pe canapea, cu o carte în mână. Bucătăria îți trezește inspirația, poate inventezi o rețetă nouă. Dormitorul este liniștitor, cu țesături moi, o invitație la odihnă.

Cromatica este domoală, calmă, cu inserții vii ici și colo, menite să-ți trezească simțurile. Materialele sunt prietenoase, calde, umane, rezonează cu tine. Toate sunt gândite în așa fel încât să creeze confort.

Interviu

  Proprietarii iși doreau un spațiu funcțional, care să nu îi copleșească. Din discuțiile pe care le-am purtat despre stiluri și culori, am dedus care sunt preferințele lor, ce le place și ce nu. Au fost mai multe direcții pe care le-am explorat împreună, înainte de a începe proiectarea propriu-zisă. Designul interior al apartamentului, în forma finală, transmite vitalitate și căldură, te invită să fii tu însuți.”

Luciana GEORGESCU    designer de interior

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign