Duplex InCity Residence

Duplex spațios, piscină acoperită, sală de fitness, loc de joacă pentru copii, locuri de parcare. Șampanie?
Duplex InCity Residence

Dată finalizare : 08 octombrie 2018

Suprafață: 160 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Design interior duplex, Amenajare interioara duplex

Noua noastră amenajare de interior se situează pe calea Dudești, aproape de metroul Dristor, în ansamblul rezidențial InCity. Este vorba despre un duplex cu o suprafață utilă de 160 mp.

Zona de living open-space impresionează prin gabarit, prin scafa rotundă cu retroiluminare de pe tavan, dar și prin scările cu mână curentă din sticlă.

Ce poți face când ai la îndemână atâta spațiu disponibil? Îți faci un dressing walk in, cu uși mari acoperite de oglinzi (pentru o ținută perfectă), dar și pentru un efect de spațiu sporit. Te joci cu zonele din living și plasezi lumini cu efect scenografic. Tapițezi tot ce prinzi, completezi cu tapet. Faci totul pentru un efect maxim.

O parte din mobilier este realizat de comandă, restul este achiziționat de la ZAZUI.

Proiect 3D
În toate fazele proiectului, controlăm și verificăm tot. Montajele și retușurile sunt permanent supravegheate de echipa noastră.

Stilul amenajării este o combinație între eclectic, modern, cu ușoare influențe minimaliste.
Ca și anecdotă, canapeaua din living – datorită dimensiunii atipice – a fost realizată la comandă, din piele naturală pe cadru din lemn masiv, și a fost asamblată la fața locului după ce modulele au fost urcate cu scripeți pe geam. Aventuri 🙂

Interviu

  Primul lucru care l-am făcut imediat după achiziționarea duplexului a fost să căutăm o firmă specializată de design interior. Am descoperit SpotOnDesign. Așa a început povestea, iar acum ne bucurăm de cuibul nostru.”

Fam. ROTARU    proprietari

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign