Apartament TITAN

Un apartament cochet, mai spațios decât te-ai aștepta, pus în valoare de proiectul de design interior și de zâmbetul proprietarului.
Apartament TITAN

Dată finalizare : 27 aprilie 2018

Suprafață: 120 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Amenajare interioara apartament, Design interior apartament

Am urmarit încă de la început crearea senzației de spațiu, de lumină, de deschidere. Atât în living, cât și în bucătăria open-space, dar și în dormitorul extrem de spațios, am inclus elemente aspectuoase și practice.

Multe dintre zonele cheie au fost susținute prin retroiluminare perimetrală sau cu difuzie a luminii, iar punctele de interes au fost punctate cu pete de culoare plasate strategic.

Este interesant de urmărit felul în care spațiul s-a schimbat și a prins viață prin amenajare.

Bucătăria, deși deschisă, este perfect utilată pentru o utilizare intensă, cu toate electrocasnicele necesare și, bineînțeles, o hotă foarte puternică pentru a elimina mirosul de mâncare gătită, incluzând o zonă de socializare la barul-insulă ce separă livingul de bucătărie.

Galeria foto
Ne-am jucat cu lumina, am suprapus texturi și am separat zone, pentru ca experiența zilnică să fie una deosebită.

În amenajarea interioară a unui apartament trebuie să primeze spațiul și funcționalitatea. Deși dimensiunile nu pot concura cu cele ale caselor, un trafic interior bine gândit și o ergonomie a utilizarii spațiilor de depozitare, combinate cu un proiect orientat încă de la început spre maximizarea confortului locatarilor fac și cele mai mici apartamente să fie intime, personale, primitoare.

O centrală termică prea vizibilă s-a ascuns în mobilierul de bucătărie, un living gol a devenit zonă de zi, zonă de luat masa și spațiu pentru jocuri împreună cu amicii, iar un dormitor intimidant prin dimensiuni a devenit spațiu de odihnă, dressing și birou, fără ca aceste funcții să se suprapună sau să necesite pereți despărțitori.

Interviu

  Cel mai mult îmi place dormitorul. Am un birou pentru taskurile urgente, și văd parcul fără să mă ridic de pe scaun! Sistemul de iluminare are funcție “sleep”, scade automat intesitatea luminii până la zero. Îmi place asta, adorm ca un prunc.”

Adrian S.    proprietar

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign