Duplex în Piața Domenii

E o plăcere să cobori treptele până în livingul luminos și aerisit, ca un foișor de pe malul Mediteranei…
Duplex Domenii

Dată finalizare : 10 noiembrie 2016

Suprafață: 340 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Design interior casa, Amenajare interioara casa

Amenajarea cuprinde ultimele două nivele ale unei vile din zona Piața Domenii, suprafața totală trecând binișor de 300 mp. Un proiect de design interior duplex de referință: apartamentul este spațios, elegant, amenajat în perfectă concordanță cu dorințele și stilul de viață al proprietarilor.

Amenajarea de interior se suprapune surprinzător de bine peste proiectul 3D. Proprietarii au avut încredere totală în noi și ne-au dat mână liberă. Se vede !

Pe lângă camerele mari, zonele de trecere largi și spațiile vitrate generoase, proprietarii se bucură de nu mai puțin de 3 terase, două pe un nivel, cealaltă la etajul superior.
Totul este de cea mai bună calitate – parchetul, placările cu sticlă, mobila de bucătărie, canapelele și paturile, iar accesoriile completează amenajarea într-un mod fericit. Draperiile și covoarele, tapetul și corpurile de iluminat – toate au fost alese cu multă grijă.

Proiect – Galeria foto
Familia care locuiește în acest superb duplex are în componență
2 părinți și 2 băieți 🙂

Livingul are două terase, așezate vis-a-vis una față de celalaltă, iar când ambele uși de la balcoane sunt deschise, se creează o briză blândă…este o plăcere să stai în fotoliu și să citești, să lucrezi sau, de ce nu, să ațipești puțin după o masă epuizantă 🙂

Bucătăria are trei Velux-uri sub care am plasat blatul de lucru, înălțimea fiind suficientă ca bucătarul șef (tata) să încapă fără probleme, chiar daca e înalt. Zona de luat masa are încorporat un frigider pentru sucuri, vinuri și…înghețată, desigur !

Dormitorul parinților este și el semi-mansardat, pe lângă patul cu comodă fiind inclus și o poliță multifuncțională. Poți pune pe ea diverse mărunțișuri sau poți lucra în liniște ca și cum ai fi la birou.

Terasa principală este mare și însorită, și pentru că e la ultimul nivel al cladirii, am putut să montăm o instalație de barbeque, fără să deranjăm vreodată vecinii. Un leagăn de 4 persoane, o umbrelă imensă și o pergolă de care se va agăța în timp o iederă asigură confortul și umbra 😉

În baia matrimonială totul este de cea mai bună calitate : faianța, gresia și mozaicul se complementează pefect, iar mobilierul de baie, executat la comandă, se potrivește de minune.

În camera copiilor, avem două paturi, două dressinguri, două seturi de polițe pentru jucării, o singură canapea și o singură…cazemată !?
Da, chiar așa, dormitorul copiilor se învecinează cu o zonă de joacă, unde am creat o zonă fortificată, pentru asediii și gâdileli prelungite.

Baia copiilor separată de cea a părinților este o idee genială. Nu e înghesuială, și în acelasi timp responsabilizează tinerii locatari cu privire la spațiul pe care îl ocupă. Bineînțeles, am folosit și aici materiale de foarte bună calitate, cu mobilier cu finisaj natural.

Zonele de trecere din acest duplex sunt numeroase și suficient de largi pentru a le valorifica cu spații de depozitare pentru haine, pantofi, echipament sportiv, dar și elemente decorative care să fie în armonie cu restul spațiilor.

Interviu

  Mi-a plăcut din prima clipă strada pe care se află imobilul, cu miros de tei și ciripit de păsărele, deși Piața Victoriei este la 5 minute distanță. Am avut un fel de conexiune cu locul, cu familia, o energie pe care am pastrat-o multă vreme după terminarea proiectului.”

LUCIANA GEORGESCU    Chief designer SpotOnDesign

Poze comparative: proiect – amenajare finală

Challenge: în galeria de mai jos, găsește asemănările și deosebirile dintre proiect și amenajarea finală 🙂

Proiect 3D – randări

Proprietatea are camere mari, cu zone de trecere largi, și nu mai puțin de 3 terase: două pe un nivel, a treia la etajul superior.

Pentru că la etaj avem tavan la 4,5m, am creat din mobilier un…castel ! Perfect funcțional, gândit atent din faza de design interior, cu creneluri, arcuri cu săgeți, și chiar un TV pentru bunicul care va supraveghea armatele inamice.

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign