Casă în Pipera

O bijuterie în stil clasic, în culori domoale:
o invitație la relaxare.
Casă în Pipera

Dată finalizare : 05 octombrie 2018

Suprafață: 340 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Design interior casa, Amenajare interioara casa

Proiectul de amenajare interioară a fost realizat și executat integral de catre SpotOnDesign. Arhitectura casei este specifică zonei, fără să iasă prea mult în evidență. Interiorul însă surprinde din momentul în care intri pe ușă.

Tavanele, cu scafe cu retroiluminare și candelabre, conferă locuinței un aer aparte, parcă desprins dintr-un basm. Ajută și baldachinul din camera fetiței, unde te aștepți să apară din clipă în clipă o zânuță micuță, cu tu-tu-ul ei roz.

Stilul general al ambientării este cel clasic, combinat cu elemente moderne. Un melanj savuros, foarte în vogă.

Holul este optimizat pentru depozitare: găsim aici peste 6 metri de uși batante. Bucătăria, în stil neoclasic, a fost amenajată cu mobilier la comandă alb, cu ușoare frezări. Electrocasnicele sunt moderne și asigură o perfectă tranziție dintre clasic și modern.
Holul este optimizat pentru depozitare: găsim aici peste 6 metri de uși batante.

Proiect 3D
Clasicul este un stil dificil, dacă nu ești atent devine apăsător. Țesăturile deschise la culoare și elementele moderne rezolvă această problemă.

Patul capitonat din dormitorul matrimonial este frumos scos în evidență de peretele vișiniu din spatele lui. Draperia și pătura crem dau o notă caldă dormitorului, iar masuța de machiaj este o bijuterie pur și simplu.
Oriunde intri în această casă, te așteaptă o surpriză plăcută 🙂

Interviu

  Fetița noastră este foarte încântată de baldachinul ei. Mereu și-a dorit o cameră de prințesă. E important pentru ea, și bineînțeles și pentru noi, parinții. Ne simțim bineveniți la noi acasă, cred că ăsta e cel mai important lucru.”

MATEI STANESCU   proprietar

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign