Casă Vatra Luminoasă

Case cochete, cu străzi nu foarte întortocheate, în partea de est a Bucureștiului, la marginea vechiului oraș.
Casă Vatra Luminoasă

Dată finalizare : 07 octombrie 2018

Suprafață: 145 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Amenajare interioara casa, Design interior casa

Este vorba de o casă nou construită, cu un living spațios, bucătărie, două dormitoare, două bai, terasă și o mansardă numai bună pentru depozitat chestii.

Proiectul de design interior conține multe finisaje de lemn, lambriuri și mobilier la comandă, beton texturat și pe alocuri pete de culoare, menite să stimuleze subtil amenajarea.

Iluminatul: multe șine cu spoturi led, scafe cu retroiluminare, lămpi suspendate, spoturi, toate combinate într-un dans lumino-tehnic, astfel că toate zonele să fie iluminate uniform. Senzația de confort este creată de lumina care provine din cât mai multe surse, de puteri mici, așa că am insistat pe acest aspect.

Cea mai mare parte din mobilier, decorațiuni, iluminat și accesorii le-am comandat de la ZAZUI.

Proiect 3D
Design de interior înseamnă tehnică, know-how și mai ales psihologie. Când ai înțeles clientul, felul lui de-a fi, ai parcurs deja jumătate de drum.

Zona de dining are acces direct pe terasă, un avantaj atunci când musafirii vor să ia o gură de aer, sau să admire peisajul.
Designul interior al casei este definit de juxtapunerea texturilor, o adevărată fiesta tactilă: lemn, sticlă, beton, nervuri și canturi. Ici și colo te bucuri de o zonă colorată, pe care o savurezi cu sete, neobstrucționat de elemente de decor în plus sau linii în exces. S-a investit mult efort în alegerea materialelor, pentru că de ele depinde experiența zilnică a proprietarilor.

Interviu

  Au fost atenți la cel mai mic detaliu, și cumva au pus în practică toate lucrurile pe care le visam, chiar dacă unele nu se puteau realiza datorită bugetului. Cred că meseria, în domeniul asta, nu e atunci când ai bugete nelimitate, e atunci când ai o sumă fixă la dispoziție și cumva faci proiectul să arate într-un fel. Eu n-aș putea avea atâta răbdare cu clientul. Noroc că eu am fost clientul lor, nu invers :)”

CIPRIAN    proprietar

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign