Casă pe strada Lucian Blaga (lângă Grădina Zoologică)

Ți-ai imaginat cum ar fi să ai pădurea chiar în spatele casei? Și să faci 15 minute până în centrul Bucureștiului?
Casă pe strada Lucian Blaga

Dată finalizare : 16 iulie 2018

Suprafață: 270 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Design interior casa, Amenajare interioara casa

Locația este grădina Zoologică din București, o zonă supraevaluată nu demult, care începe să se urbanizeze, să devină din nou dezirabilă. Este incredibil cât aer curat, câtă natură descoperi de fiecare dată când ieși în grădină. Uiți că ești de fapt în București, te relaxezi.

Am avut suficient spațiu să ne jucăm, să dăm frâu imaginației și să punem în practică și dorințele proprietarilor. Casa este amenajată în stil modern-minimalist, cu multe culori, numai bune să te facă să te simți tânăr.

Înălțimea tavanelor este un atu al casei. Tavanul este pe alocuri la cinci metri! Acest lucru ne-a permis să instalăm bârne transversale din lemn, cu un sistem de iluminat executat pe baza unui studiu lumino-tehnic, absolut necesar într-un spațiu ca acesta. Seara intră în funcțiune sistemul automat de iluminare ambientală, care creează permanent o atmosferă cu totul specială.

Sistemul de iluminat este achiziționat de la ZAZUI , import Olanda.

Proiectul 3D
Spațiu + design = funcționalitate + stil.
Și să nu uităm de pădure 🙂 

Proiectul de design interior este unul aerisit, cu spații largi și zone de trecere generoase. Deși camerele sunt mari, ele nu par goale, dimpotrivă sunt populate și fiecare element decorativ iși spune povestea într-un mod propriu, fără să concureze pentru atenție cu alte elemente de design.  Casa este o declarație de stil; este o invitație la relaxare, la vacanță chiar, în mijlocul orașului.

Mobilierul și decorațiunile au o linie modernă, contemporană, fiind susținute de spațiile vitrate mari, de oglinzi imense și mai ales de schema cromatică aleasă special pentru a insufla energie intregii amenajări.
Nu în ultimul rând, istalația de iluminat de pe hol completează sentimentul de sofisticare al proiectului. Nenumăratele puncte de iluminare permit reglarea pe toate 3 axele, cu rezultate spectaculoase, mai ales după apusul soarelui.

Interviu

  Activez într-un domeniu care nu prea îmi lasă timp liber, așa că n-am putut să mă ocup de aproape nimic la acest proiect. Noțiunea de amenajare la cheie mi-a surâs dintotdeauna, însă e greu să delegi pe cineva responsabil, pe care să te poți baza. Echipa asta s-a ocupat de tot, până la cel mai mic detaliu, fără incidente și mai ales cu simț de răspundere. Vă voi recomanda cu inima deschisă.”

DANIEL MOTOI    proprietar

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign