Apartament lângă Parcul Kiseleff

Ai zis Kiseleff, ai zis zonă excelentă: parc, străzi liniștite, incredibil – și parcare !
Apartament lângă Parcul Kiseleff

Dată finalizare : 17 mai 2018

Suprafață: 185 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Amenajare interioara apartament, Design interior apartament

Design modern, cu mult lemn, culori tari și cantități industriale din spiritul dinamic al tinerei familii care locuiește aici. Avem un living larg, spațiu comun cu dining-ul și bucătăria, dormitoare colorate, cozy, și băi finisate în detaliu, cu gresia și faianța alese special pentru a crea sentimentul de “acasă”.

S-a urmărit realizarea de spații pentru depozitare, dar și un trafic interior corect. Gasești la tot pasul patternuri cu forme jucăușe, corpuri de iluminat geometrice metalice, combinații inspirate de vopsea decorativă și tapet.

Mobila de bucătărie este în formă de L, este realizată la comandă, cu fronturi din mdf vopsit mat și feronerie Blum. În etapa de accesorizare a locuinței majoritatea obiectelor au fost achiziționate de la ZAZUI.

Spațiul a fost personalizat în fiecare încăpere, cu tapet, covor, tablouri, culori de accent, lamele de lemn pe tavan și multe alte “secrete de designer”.

Proiect 3D
Tapet: în dormitor avem atmosferă de junglă amazoniană.
Tare, așa-i ?

În scopul crearii unui spațiu aerisit, am eliminat cațiva pereți în zona de bucătărie/dining/living. Trebuie să te gândești bine dacă vrei mai multe spații mici, sau dacă optezi pentru o zonă largă, pe care o poți modela cum dorești. Spațiile numeroase oferă intimitate, dar nu se potrivesc cu filosofia modernă de design interior.

Baia mare este monocromatică și conține gresie gri închis și faianță cu patern gri deschis. Baia mică are un contrast interesant dintre lemn, gri antracit și roz pal, iar punctul de atracție este chiar suportul de lavoire cu oglindă atipică.

Interviu

  Suntem foarte mulțumiți de cum a decurs colaborarea cu SpotOnDesign. Ați știut să ne luați, să ne ghidați către cele mai bune variante, cele mai potrivite soluții tehnice și practice. A fost mai greu să ne convingeți, dar acum, că e gata, toată casa parcă e făcută de noi. Ne caracterizează. Mulțumim!”

Fam. MOISE    proprietari

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign