Apartament Decebal

Te îndrăgostești pur și simplu când spui “modern colorat”. Este un stil viu, proaspăt, prezent.
Apartament Decebal

Dată finalizare : 09 mai 2017

Suprafață: 100 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Design interior apartament, Amenajare interioara apartament

Apartamentul este compus din living cu bucătărie open-space și dining, dormitor matrimonial, dormitor de oaspeți, birou, două băi și două balcoane.

Am preluat apartamentul la roșu, și ne-am apucat de dărâmat pereți și de construit alții noi, întrucât compartimentarea inițială nu strălucea prin eficiență…

Chiar dacă nu este un apartament de proporții gigantice, am reușit să îl optimizăm conform nevoilor beneficiarilor reușind chiar să montăm o insulă în bucătărie, să creăm o cameră-birou și să includem o măsuță de machiaj în dormitorul matrimonial.
Culorile sunt la ele acasă pe draperii, perne, scaune, tablouri, lavabil… Culori și ergonomie într-un proiect rafinat, sensibil. Enjoy !

Proiect 3D
Proiectul 3D trebuie să aibă suficientă “viață” ca să transmită ideea designerului în câteva imagini generate de computer.

O dată în plus am demonstrat că spațiul mare nu este o cerință esențială pentru un proiect de design interior reușit. Totul e să existe o comunicare continuă între beneficiar și designer, iar amenajarea de interior să respecte direcția stabilită prin proiect.
Zâmbetele lungi și dese sunt indispensabile 🙂

Interviu

  Stilul de amenajare al băilor și al holului vine în completarea proiectului de design interior din living și din bucătărie. Este esențial ca piesele să se îmbine perfect, ca un lego frumos, cu personaje reale.”

LUCIANA GEORGESCU    Chief designer SpotOnDesign

Îți place?

HAI SĂ ÎNCEPEM !

HAI SĂ ÎNCEPEM !

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign