Apartament pe strada Ceaicovski

Amenajare în 4 cuvinte: cozy, classic, modern, colourful.
Apartament pe strada Ceaicovski

Dată finalizare : 20 septembrie 2018

Suprafață: 300 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Design interior apartament, Amenajare interioara apartament

Un cămin primitor și luminos. Un apartament pe strada Ceaicosvki din București, cu influențe clasice, vioi, cu pete de culoare pe alocuri, spații largi, deschise, dar și cu spatii pentru depozitare atent gândite. Și multă lumină naturală.

După achiziția apartamentului, proprietarii au apelat la noi pentru un proiect de amenajare completă. Ne bucurăm că ne-am cunoscut, pentru că proiectul a mers strună, arată fantastic, și avem prieteni noi 🙂

Clienții au fost foarte deschiși la reinterpretarea stilului clasic pe care îl doreau: de exemplu, canapeaua din living este modernă, comoda tv este foarte joasă, caracteristică stilului minimalist, unele corpuri de iluminat sunt moderne, iar ramele tablourilor sunt drepte, simple.

Avem și elemente în stil clasic: ancadramentele pe pereți, din zona de living și hol, cornișa cu frezări (folosită în toată casa), scaunele din dining, patul din fier forjat.

Proiect 3D
Mixul de finisaje și texturi este cel care dă personalitate casei, combinațiile suprinzătoare fiind prezente în fiecare încăpere.

Alegerea tapetului a fost foarte importantă, pentru că așa s-a decis ponderea clasicului în amenajarea de interior. S-au făcut compromisuri, s-a ajuns la consens, arată beton 🙂

Durata de realizare a proiectului 3D: aproximativ 45 de zile lucrătoare.

Interviu

  V-am găsit pe facebook, mi-a plăcut cât de repede mi-ați răspuns și mai ales că ați avut răbdare. Toată lumea se grăbește în ziua de azi, poate de aceea e așa de greu să faci lucrurile bine. Dar voi aveți răbdare, vă place ceea ce faceți, și se vede. Calitate germană! (e un compliment :))”

ION MATACHE    proprietar

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign