Apartament Central Park

Cum ar fi să joci o partidă de biliard în living, oricând ai avea chef ? De exemplu dimineața, în pijamale…
Apartament Central Park

Dată finalizare : 15 iulie 2017

Suprafață : 170 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Amenajare interioara apartament, Design interior apartament

Piesa centrală : masa de dining de 8 persoane, convertibilă în masă de billiard. Blatul din sticlă se montează pe suporți moi deasupra suprafeței de joc.
Un sous-plat senzațional!

Apartamentul are 3 camere, două băi, holuri spațioase și o bucătărie delimitată printr-o ușă de sticlă, cu ieșire spre balcon.
Iubitor al spațiilor deschise, proprietarul și-a dorit o casă aerisită, cu zone de trecere largi.

Priveliștea este surprinzatoare, oferită de parcul desfășurat pe o suprafață de 14.000 mp, aflat în imediata vecinătate. Amenajarea de interior este modernă, cum ar trebui să fie un proiect de design interior apartament în București, cu mici inserții și decorațiuni eclectice, menite să “spargă” monotonia liniilor drepte.
Tematica masculină este îndulcită de elementele delicate de design interior, care echilibrează balanța estetică.

Galeria foto
Amenajarea emană eleganță și masculinitate; ea reflectă stilul de viață și personalitatea proprietarului.

Zona de living & dining radiază prin prezența luminoasă și confortabilă a canapelei cu șezlong, precum și a corpurilor de iluminat suspendate. În această amenajare de interior tapetul aduce o notă de claritate și prospețime și un aer masculin, cu un rol clar în echilibrul stilistic al amenajării.

Dormitorul a fost gândit ca un spațiu relaxant, deschis și luminos, proiectat pentru cineva care obișnuieste să lucreze foarte des de-acasă. Senzația de stabilitate și odihnă îți sunt induse de la prima privire, mai ales de patul spațios, foarte confortabil. Culorile alese – alb, gri perlat, gri și maro ciocolatiu – se regăsesc în corpurile de mobilier, tapet, draperii și pat, în combinații ce se complimentează reciproc.

Bucătăria a fost gândită ca punte de legatură între priveliștea proaspătă și verde a parcului și interiorul modern, vibrant. Trecerea se face printr-o ușă de sticlă sablată. Feroneria premium cu amortizări, mânerele ascunse, precum și prizele montate între blatul de lucru și corpurile superioare creează un ambient perfect funcțional, dar cu acel ceva atât de necesar într-un proiect de design interior. Să nu trecem cu vederea faianța embosată, grena cu alb.

Poziționată pe hol, în dreptul dormitoarelor, baia beneficiază de o cadă cu hidromasaj de ultima generație, complexă. Mobilierul încastrat în perete, din mdf vopsit în bej deschis cu detalii contrastante mov prună, are un design vibrant, “în ton” cu tehnologia prezentă. Iluminatul vine să completeze răsfățul oferit de inovațiile tehnice.

Poze comparative: proiect – amenajare finală

Ca să definim ambientul, am suprapus două imagini:
soarele cald, la apus, și o plajă secretă, numai a ta…

Interviu

 În living avem o masă de 8 persoane, convertibilă în masă de billiard. Nu e simplu, dacă te gândesti că mesele de biliard sunt delicate, greu de calibrat. Soluția tehnică a fost un blat din sticlă cu ramă din lemn, din două piese, pe care îl demontezi când vrei să joci biliard. Am folosit protecții moi în punctele de contact cu masa, iar cele două elemente de blat au fost echilibrate astfel ca greutatea lor să fie egal distribuită. Foarte important, am prevăzut și o soluție de depozitare a blatului, atunci când nu e pe masă.
Multe detalii, când te gândești că e doar o masă :)”

LUCIANA GEORGESCU  –  designer de interior SpotOnDesign

Proiect 3D – randări

Am proiectat acest apartament cu un zâmbet agățat în colțul buzelor, așa ca într-un vis frumos:

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign