Apartament în Galați

Un apartament superb pe faleza Dunării, mare și luminos, idei excelente și o amenajare de revistă.
Apartament în Galați

Data finalizare : 25 octombrie 2007

Suprafață: 300 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Design interior apartament, Amenajare interioara apartament

Culori puternice, spații generoase, un layout bine gândit și finisaje de calitate. Un dining foarte reușit, și o priveliște excelentă spre faleza Dunării.

Un apartament mare, spațios, și proprietari deschiși la nou, plini de entuziasm. Fiecare cameră excelează în felul ei, fie prin mobila de calitate, tapetul foarte frumos, țesăturile bogate și minunate la atingere, sau prin tehnologie și inovație.

Ne amintim cu plăcere de acest proiect, de faptul că ne-am putut juca cu mdf, parchet, sticlă, tapet, corpuri de iluminat și toate celelalte decorațiuni.

Toată lumea s-a implicat extraordinar în proiect – în primul rând proprietarii, care ne-au impresionat de nenumărate ori cu idei foarte bune și simț estetic.

Galeria foto
Un open-space imens include livingul, barul si bucătăria.
Libertate completă de mișcare și comunicare 🙂

În dormitorul matrimonial lumina este dominantă. Totuși, jaluzelele și blind-urile asigură odihna perfectă. Toate sunt de foarte bună calitate: așternuturile, covorul, tapetul, mobilierul executat la comandă.

Dormitor de oaspeți are rol dublu : camera de socializare a mezinului familiei și dormitor pentru musafiri.

Avem și o bucătărie din oțel, inox, sticlă, și mdf vopsit. Superbă. Nu s-a făcut rabat de la calitatea nici unui finisaj, și acest lucru se vede. Pentru că stăpâna casei gătește bine, bucătăria se justifică din plin.

Deși nu foarte spațioase (dar nici mici), băile par mari datorită culorilor gresiei și a faianței, oglinzilor si amplasării bine gândite a pieselor și volumelor. Evident, s-a păstrat în mod coerent linia generală a proiectului de amenajare interioară.

Spațioase, holurile acestei case ne-au permis să facem compromisul ideal între estetică și utilitate.

Interviu

  Am început frumos, nu-i așa ? Apartamentul din Galați este primul proiect al SpotOnDesign, botezul nostru în lumea designului interior. Am avut noroc de niște clienți minunați, de un spațiu excepțional și de un buget ‘frumos’. Toate ne-au mers ca pe roate, am învățat multe atunci. Îmi place să cred că proiectul arată bine și acum, după atâția ani…

LUCIANA GEORGESCU    chief designer SpotOnDesign

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign