Casă pe strada Zambilelor

Aproape de Lacul Tei, într-un cartier de case, se află noua noastră amenajare de interior.
Casă pe strada Zambilelor

Dată finalizare : 17 octombrie 2018

Suprafață: 280 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Design interior casa, Amenajare interioara casa

Casa de pe strada Zambilelor din București, este făcută de la zero, cu fundație nouă, pe terenul unei case demolate. Această etapă de construcție a durat destul de mult datorită avizelor cerute de lege, însă într-un final locuința a fost gata pentru designul de interior. Ba chiar și ceva design de exterior, în curtea nu foarte mare însă foarte cochetă și bine aranjată cu tot ce ai nevoie. (balansoar, grătar, o mică grădină și un loc de parcare)

Inima casei este reprezentată de livingul open-space împreună cu zona de dining. Aici se întâmplă totul, de la simplul stat cu familia la un film seara, până la cele mai ambițioase cine cu prietenii. Inițial s-a dorit ca acest spațiu să fie delimitat de un zid care separă zona de dining față de living, însă grație eforturilor de convingere din partea designerului, într-un final s-a păstrat open space-ul ce oferă mult mai multe avantaje practice și de design.

Proiect 3D
O casă spațioasă, vastă, unde fiecare membru al familiei, fie că e vorba de copil, părinte, bunică sau nepot are loc suficient.

Stilul predominat este unul modern cu influențe scandinave, minimaliste și pete de culoare. Atmosfera în casă este una relaxantă, totul este pus la locul lui și pare că face parte dintr-un plan bine pus la punct.

Interviu

  Am apelat la o firmă în special pentru serviciul la cheie. După o primă discuție mai amplă despre casa mea i-am ales pe ei. Totul a decurs conform planului, ba mai mult, mi-au oferit soluții la care nici nu mă gândeam. Sunt surprins, plăcut, dar surprins. În România e rar. “

ION MATACHE    proprietar

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign