Apartament în Vitan

Practic, ergonomic, fresh, departe de aglomerație, dar aproape de centru. Perfect.
Apartament Vitan

Dată finalizare : 02 februarie 2015

Suprafață: 110 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Design interior apartament, Amenajare interioara apartament

Proprietarii sunt tineri, activi, cu o viață socială activă. Spațiul trebuia să se potrivească cu stilul lor de viață, care presupune întâlniri dese cu amicii. Mai mult, designerul a avut sarcina dificilă de a le descifra gusturile, preferințele și chiar dorințele secrete.

Interiorul este o declarație de stil, o compoziție menită să le satisfacă capriciile zilnice, dar și să se muleze pe necesitățile cotidiene.

Proiectul din Vitan a transformat cu succes un apartament nu tocmai bine compartimentat într-un cămin, util și elegant, marea provocare constând în modificarea percepției asupra spațiillor : unele erau prea mici, și trebuiau să pară mai încăpătoare, altele prea mari, în care am delimitat zone.
Accesorizarea a facut cu adevarat diferența, decorațiunile dau personalitate spațiului, îl populează și spun multe 😉

Galeria foto
Implementarea proiectului a decurs perfect: proprietarii ne-au lăsat de capul nostru și au plecat în vacanță!

Livingul este delimitat în 3 zone : zona de zi, dining și bucătărie. Delimitarea s-a realizat atât prin culori, cât și prin materiale. Mobilierul este și de living, și de bucătărie, fără să fie disonant și totuși diferit. Compoziția este complexă, dar nu încărcată.

Dormitorul este din păcate destul de mic, iar eterna problemă a spațiilor de depozitare a devenit și mai mare în acest spațiu. Totuși dupa ușă există suficient spațiu pentru un dressing, toate celelalte piese fiind proiectate cu un volum minim.
Primul spațiu la intrare, holul are și el ceva de spus, pregătind terenul pentru spațiile interioare. Tapetul cu trunchiuri de copaci este sublim !

Cel de-al doilea dormitor a fost gândit în această fază ca birou. Probabil că în momentul în care numărul membrilor familiei va crește, va deveni camera copilului, dar transformarea va necesita investiții și deranj minim.
Deși inițial nu au dorit reamenajarea băii, proprietarii au decis că ar fi mai bine să renoveze și acest spațiu. O decizie ințeleaptă, pentru că acum baia se integrează în povestea apartamentului, și are un aspect fresh și îngrijit.
Un avantaj în amenajare l-a constituit mobilierul executat la comandă, spațiile de depozitare necesitând multe piese de mobilier și la cote neobișnuite.

Poze comparative: proiect – amenajare finală

Iți dai seama cât s-a lucrat un concept când compari proiectul cu pozele de la final.

Interviu

  În primul rând vrem să îi mulțumim Lucianei pentru răbdare și profesionalism. Știm că nu a fost ușor, având în vedere că eu și soțul meu avem gusturi diferite. Cel mai mult ne place zona de living și dining, unde petrecem cel mai mult timp.
Succes în continuare, în tot ce faceți!”

Familia DRAGOMIR    proprietari

Proiect 3D – randări

Un proiect bine făcut promite o amenajare de calitate.

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign