Apartament Pipera

Just Married: momentul perfect să-ți amenajezi casa.
Nu-i așa ?
Apartament Pipera

Dată finalizare : 19 august 2016

Suprafață: 90 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Amenajare interioara apartament, Design interior apartament

Dacă a trebuit să rezistăm vreodată unei tentații, atunci în această amenajare a fost cu siguranță cazul : să nu reiasă atât de evident că proprietarii sunt PROASPĂT CASĂTORIȚI !

Și-au dorit un interior cu multă voioșie și prospețime, amenajarea precedentă fiind cu tente clasice și în tonuri de pământ. Pozitiv, colorat și energic, apartamentul transmite de la ușa de intrare până în dormitor aceeași energie, fiind în același timp util și pregătit pentru viitor.

Amenajarea este complexă, cu multe elemente inedite, mici inovații și o coloristică puternică: roșu, ocru, negru și griuri colorate.

Inovațiile aplicate la tot pasul fac ca totul să fie și mai interesant, de la caloriferul ascuns în spatele unui corp de mobilier până la tencuiala decorativă de exterior aplicată pe pereții din baia matrimonială. Biroul va deveni cu siguranță camera copilului, însă deocamdată poate fi fără probleme dormitor pentru oaspeți.

Galeria foto
Un nou început, o nouă poveste de viață, împreună.

Zona amplă care servește rol triplu de living, dining și bucătărie este delimitată subtil. Bucătăria, în tonuri de roșu, ocru și alb are o placare cu sticlă pe care este imprimată o grafică în dungi. Centrala termică a fost incorporată în mobilier, iar plita are numai două ochiuri. În fond, cine folosește 4 ochiuri deodată ?

Livingul se integrează firesc în spațiu, fiind suficient de retras pentru serile intime cu popcorn și Netflix. Diningul este plasat exact acolo unde trebuie și este frumușel foc !

Dormitorul are mai multe finisaje pe pereți, tencuiala decorativă atrăgând în mod deosebit atenția. Avem tapet în dungi, mobilier roșu, și un dulap mare care a trebuit recompartimentat.

Foarte cochetă, cu sanitare de foarte bună calitate, baia matrimonială are corpuri de iluminat cu abajur iar pe pereți tencuială de exterior, rezistența la apă și la abur. Faianța decorativă “Audrey” este senzațională !

Interviu

  Noi suntem norocoși în general, poate de aceea ne ies toate așa de bine! Dar suntem și pretențioși, atenți la detalii, cam știm ce vrem. A fost bine că am lucrat cu SpotOnDesign, au înțeles exact ce vrem și au surprins ici și colo câte ceva din felul nostru de a fi. Ne place cum a ieșit, o să fim fericiți aici :)”

Tudor și Mihaela    proprietari

Poze comparative: proiect – amenajare finală

Designul interior al apartamentului a plecat de la ideea de culoare, de tinerețe. La implementare s-au respectat 100% planurile 3D.

Proiect 3D – randări

Apartamentul este o “casă nouă împreună”: pe parcursul proiectării am avut parte de multe descoperiri și revelații. 

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign