Apartament Park Lake

În cea mai verde zonă a orașului, lângă parcul IOR, apartamentul este pregătit 100% pentru a oferi toate micile plăceri ale vieții.
Apartament Park Lake

Dată finalizare : 13 septembrie 2018

Suprafață: 110 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete, Amenajare interioara apartament, Design interior apartament

Cu vedere spre parc, o vedere de care poți să te bucuri în fiecare dimineață la cafea, clădirea are în preajmă ample zone verzi, numai bune să creeze un tampon de aer curat. Balconul este dotat cu o masă cu două scaune și un grătar electric, proprietarul fiind un fan “înfocat” al barbeque-ului.

Marea atracție din living este peretele tv, placat cu piatră, cu un rol esențial în definirea estetică a zonelor. Piatra este tăiată și montată în așa fel încât să susțină compoziția, accentuând aspectul urban-cosmopolit al proiectului de design interior.

Compus din living open-space, dining și bucătărie, dormitor matrimonial, un dormitor copil, două băi și un balcon, apartamentul are o suprafața utilă de 110 mp, dimensiuni numai bune pentru a asigura confortul întregii familii.

Insula dintre bucătărie și living este și masă de dining, unde se pot așeza confortabil până la 7 persoane.
Parchetul din lemn masiv ascunde un sistem de încălzire în pardoseală, controlat prin telecomandă.

Eco & cool!

Proiectare 3D
Lemn, lemn, lemn. Foarte multe finisaje din materiale naturale.
Am încercat să aducem, la propriu, parcul în apartament.

Camera de copil și dormitorul matrimonial conțin elemente personalizate, care fac ca felul de a fi al proprietarilor să se regăsească în tot ce-i înconjoară: tapet, mobilier personalizat, birou home office și muuulte accesorii. Nici bucătăria nu este mai prejos, tot mobilierul fiind la comandă, cu centrală ascunsă și o peninsulă versatilă.

Pentru tot ce ține de corpuri de iluminat, decorațiuni, tapet, tablouri și accesorii ne-am aprovizionat de la ZAZUI,

În ceea ce privește iluminarea, am folosit exclusiv leduri, care sunt economice, foarte durabile și oferă posibilitatea alegerii precise a temperaturii de lumină.

Pe balcon am amenajat o zonă de servit cafeluța dimineață și, cum tatăl familiei este un fan “înfocat” al barbeque-ului, am instalat un grătar profesional pe gaz și cu evacuare specială. Ca să nu afumăm vecinii în fiecare duminică 😉

Interviu

  Primul nostru apartament avea două camere, și ne-am încăpățânat să îl amenajăm de capul nostru. Deși a ieșit… cam cum îl voiam, nu ne-a plăcut așa de mult să stăm acolo. Problemele au apărut în timp, chestii mici care te sâcâie: nu aveam loc destul în bucătărie, dormitorul era prea rece și parcă gol… Nici bugetul nu l-am respectat, oricât ne-am străduit să îl ținem în frâu.
La apartamentul nou am lucrat cu SpotOnDesign, cea mai bună decizie pe care o puteam lua!

Gabriel TOADER    proprietar

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign