Apartament New Town Residence

Un apartament compact situat pe Strada Baba Novac. Demonstrăm încă o dată că mărimea nu contează.
Apartament New Town Residence

Dată finalizare : 18 septembrie 2018

Suprafață: 82 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Amenajare interioara apartament, Design interior apartament

Pentru a putea obține un spațiu util pentru zona de dining. au trebuit făcute câteva modificări, chiar dacă apartamentul este nou. O evaluare judicioasă a spațiului a permis instalarea tuturor elementelor dorite de beneficiar, fără a îngrămădi mobilierul.

Senzația de spațiu este prezentă, suficient cât să creeze starea de confort necesară. Cromatica aleasă și corpurile de iluminat, omniprezente, contribuie semnificativ la efect.

Apartamentul include living, bucătărie, două băi, dormitor matrimonial, cameră de oaspeți ce deservește și ca dressing, și un balcon transformat în zonă de dining. Pentru doar 82 de mp, este impresionant de bine distribuit. Proprietarul a avut ocazia să compare spațiul cu un altul identic, situat la un nivel inferior în același imobil, și ne-a povestit încântat cât de mult îi place layout-ul pe care l-am gândit pentru casa lui.

Galeria foto
Pozele finale sau pozele reale sunt singura dovadă că implementarea a fost realizată cu succes.

Afinitatea pentru lemn se vede la tot pasul: parchetul, separatorul din living și bineînțeles mobilierul cu fibra vizibilă. Credem că lemnul este textura cea mai “prietenoasă” în designul interior, de aceea o folosim aproape la fiecare proiect.

Interviu

  Am căutat un apartament mediu ca suprafață, dar bine împărțit. Am găsit acest complex, și am cumpărat un apartament înainte să înceapă construcția. Deci l-am luat făra să-l vedem înainte. Se pare că am avut noroc, și cu apartamentul (care e foarte frumos, e exact cum ne doream), și cu firma de amenajări interioare.”

DRAGOMIR STERE    proprietar

Proiect 3D – randări

Dormitorul matrimonial impresionează prin modelul de tapet cu pattern colorat ce are rol de înveselire a camerei.

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign