Apartament Laguna Residence

Cum sunt oamenii, așa e și casa lor: cu vedere spre lac, înconjurată de verdeață, spațioasă, luminoasă…
Apartament Laguna Residence

Dată finalizare : 12 octombrie 2018

Suprafață: 157 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Design interior apartament, Amenajare interioara apartament

O familie modernă, cu joburi care le ocupă majoritatea timpului și un copil care le ocupă restul timpului 🙂 are nevoie de un spațiu pe măsura lor. Îndrăgostiți de natură, au găsit soluția optimă pentru nevoile lor – complexul rezidențial Laguna Residence, poziționat aproape de Pipera, cu vedere și acces la lacul Tei.

Apartamentul are 4 camere, două băi, și o grădină de 90 mp unde membri familiei se pot bucura de natură, plajă și poate chiar un barbeque cu prietenii.

Amenajarea interioară poate fi definită cu ușurință ca fiind aerisită, cu multe spații de trecere și mobilier pentru depozitare foarte atent gândit. Proiectul 3D are drept axă centrală cromatica lejeră, nesolicitantă preferată de proprietari.

În ceea ce privește pardoseala, am folosit în toată casa (inclusiv bucătărie) parchet din lemn masiv, foarte placut la atingere și călduros pe timp de iarnă.

Proiect 3D
Dimensiunile mari ale camerelor te surprind plăcut când intri prima oară în apartament. 

Corpurile de iluminat, inclusiv lampadarul din living, decorațiunile, covoarele, pernele decorative și accesorile, sunt achiziționate de la magazinul online ZAZUI. Patul din dormitorul matrimonial realizat la comandă, conține în partea de jos o mini bibliotecă.

Practic, și la indemana, mai ales dacă nu vrei să ocupi peretele. Tot aici am putut prelungi comoda de sub tv și am realizat și o masută de machiaj. În acest fel a fost gândit tot apartamentul, compact.

Interviu

  V-am ales pentru că mi-a plăcut cum arăta site-ul vostru, și mai mult mi-a plăcut de Luciana. Important pentru mine este că v-ați respectat promisiunile, sunt mulțumit de toate aspectele colaborării noastre. Vă felicit!”

Cătălin Iancu    proprietar

Poze comparative: proiect – amenajare finală

Clientul participă activ în procesul de proiectare, pentru că gusturile lui sunt esențiale în creionarea conceptului.

Drumul de la proiect la amenajarea finală este unul interesant, frumos și greu. Pozele comparative sunt menite să arate atât nivelul de detaliu la care se merge cu implementarea, cât și diferențele care apar în mod inerent în orice proiect de amenajare interioară.

Proiect 3D – randări

Randările reprezintă acea etapă din proiect în care clienții văd cum va arăta locuința lor dupa ce se vor termina lucrările.

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign