Apartament în Nordis Premium Properties

Aflat într-o zonă foarte dorită a Bucureștiului, apartamentul are nota 10 și la amenajarea interioară.
Apartament în Nordis Premium Properties

Dată finalizare : 25 octombrie 2018

Suprafață: 125 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Design interior apartament, Amenajare interioara apartament

Suprafața reprezintă un “detaliu” important în ceea ce privește aspectul general al unui proiect de amenajare interioară la cheie, fiind un factor decisiv în alegerea stilului decorativ, în felul în care gândești mobilierul la comandă, în care anticipezi traficul între camere.

În cazul de față, avem loc, avem și buget, așa că proiectul se apropie foarte mult de ideal. Pe lângă mdf, metal și sticlă, în amenajare au fost introduse și materiale naturale (lemn, piele). Iar pentru un efect cald, am folosit culori adecvate.

Lumină, prospețime și culoare: încăperile se bucură de multă lumină datorită ferestrelor generoase, accesorizate cu perdele transparente, diafane, care filtrează excelent lumina naturală.

Mobilerul la comandă include și separatorul dintre living și hol, în care sunt depozitate cărți, decorațiuni, orice iți poți imagina. În bucătărie amenajarea de interior se bazează pe culoarea îndrăzneață a fronturilor de mobilă, dar și pe placajele foarte frumoase. Camerele copiilor au tematică, sugerată de tapet și de alte decorațiuni.

Proiect 3D – galeria foto
Explică unui puști din vremurile noastre ce e aia o casetă audio.
O să fie haios. De aia am pus tapet cu casete pe pereți, ca să fie ușoare explicațiile 🙂

Apartamentul e compus din trei camere, două băi și un balcon mare de tot. Proprietarii au vrut să păstreze compartimentarea inițială, și o parte din finisajele oferite de către dezvoltator.

Pe terasă am găsit o ditamai grădina, vreo 4 biciclete, niște sănii și mai era loc și pentru o masă cu 6 scaune. Chapeau bas!

Interviu

  De când am cunoscut-o pe Luciana, mi s-a schimbat percepția despre arhitecți și designeri. A reușit să înțeleagă stilul nostru de viață în noul spațiu înainte să ne mutăm aici, ceea ce mi se pare senzațional. Mai mult, a facut în așa fel încât stilul ăsta să se reflecte fidel în decor. Sunt impresionată.”

DELIA    proprietar

Poze comparative: proiect – amenajare finală

Dacă nu poți deosebi randările de pozele reale, nu te stresa:
ni se întâmplă și nouă!

Proiect 3D – randări

Zona de living se remarcă printr-un spațiu open-space compact.

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign