Vilă în Cotroceni

Ferestrele mari, din pardoseală până la tavan, umplu casa de lumină și dau personalitate interiorului.
Vilă in Cotroceni

Dată finalizare : 03 februarie 2016

Suprafață: 350 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Design interior vila, Amenajare interioara vila

Proprietarii, tineri câsătoriti, carismatici și plini de umor, știu exact ce să ceară de la casa lor, dar nu știu exact cum să pună în practică ideile pe care le au. Aici intrăm noi în acțiune, structurăm ideile deja existente și adăugăm puțină magie pentru ca totul să arate…așa ca în pozele de mai jos.

Livingul foarte înalt, ca un loft, biroul cu bibliotecă înaltă spectaculoasă, scara interioară, băile elegante, toate fac din acest proiect un spectacol pe 3 etaje. S-a insistat în decorarea spațiului cu accente elegante, prețioase chiar, care fac această amenajare să “spună” ceva.

Am avut permanent în minte o idee: aici va locui o familie de oameni activi, cu un stil de viață dinamic, care știu să aprecieze micile (și marile) plăceri ale vieții. Proiectul reflectă asta, și este punctul de plecare în aventura fiecărei zile.

Vila dispune de cea mai nouă generație de gadgeturi și electrocasnice și de un sistem de iluminare pe măsură, ceea ce înseamna că ai nevoie de cursuri avansate în butonat ca să pricepi ce ai voie să apeși si ce nu 🙂

Galeria foto
Casa ne-a plăcut din prima clipă. Contează enorm arhitectura imobilului, iar vila aceasta are ceva al ei.

Foarte înalt, cât două etaje mai exact, livingul beneficiază de elemente de design pe înălțime: un candelabru cu prindere lungă, lamele din lemn pentru scară – spectaculoase prin dimensiune și finisaj, șemineu cu lemne și o compoziție de tablouri irezistibilă.

Biroul, unul dintre cele mai frumoase pe care le-am amenajat, are drept element central biblioteca, foarte înaltă, balansată coloristic de tapetul impetuos. Biroul de lucru este o interpretare, cu un singur picior stil, de culoare albă.

Scara ce face legătura între etajele casei este suficient de largă pentru a permite plasarea unui dressing mare, pentru piesele de îmbracaminte utilizate sezonier sau hainele pentru sport. Ușile dulapului au fost desenate astfel încât să dea personalitate acestui spațiu aparent banal, de trecere.

Bucătăria este suficientă pentru necesitățile unui bucătar pedant, fiind separată de living cu un perete de sticlă, pentru a crea un spațiu vizual comun. Baia de serviciu e o oază de culoare, elegantă și simplă.

În dormitorul matrimonial, elegant și interesant prin asimetriile lui, ne-am jucat cu aplicele și am lăsat numai una pe dreapta, iar prin combinația placărilor și a mobilierului am intrat în zona de influență a stilului eclectic.

În baia matrimonială totul este de calitate, elegant și puternic: mozaicul, polița pe care stau cele două lavoare Vanity, faianța într-o culoare realmente delicioasă și bateriile dușului și ale lavoarelor.

Dormitorul pentru oaspeți, amenajat în concordanță cu restul casei, urma să devină camera copilului, ceea ce înseamnă că dulapurile mari aveau să devină foarte utile. Au fost gemeni 🙂

Mobilierul, nu obligatoriu scump și nu neapărat complex, trebuie să fie în primul rând util, iar estetica să vină în completarea utilității. Aici, de exemplu, am reușit integrarea unor ample spații de depozitare fără să fie copleșitoare – de fapt, fără să fie observabile.

Interviu

  Trebuie să recunosc că am fost niște zăpăciți, mai ales că atunci se născuseră gemenii și timpul ne era foarte limitat, era un haos. Luciana s-a ocupat de tot, a avut răbdare cu noi și ne-a înțeles, a facut proiectul și ne-a însoțit peste tot la cumpărături. Sincer, multe etape nici nu mi le amintesc, dormeam 3 ore pe noapte… Mulțumim pentru tot.”

ELENA VASILE    proprietar

Poze comparative: proiect – amenajare finală

Proiectul a trecut prin multe transformări, a fost necesară o evoluție. Uneori, trebuie să cauți ca să gasești proporțiile perfecte…

Proiect 3D – randări

Avantajele proiectării 3D se fac simțite atunci când nu reușim să ne decidem care combinație e cea mai potrivită. Click, click 🙂

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign