Reyna, sală de evenimente

Locația se întinde pe o suprafață de 5000 mp, având două saloane, Victoria și Sofia, plus piscină exterioară, grădină, cameră matrimonială, o parcare mare de tot etc.
Reyna Events

Dată finalizare : 18 aprilie 2017

Suprafață: 5000 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Amenajare interioara
sala evenimente, Design interior
sala evenimente

Funcția principală a sălii – aceea de spațiu în care să se desfășoare evenimente – a fost punctul de plecare în proiectul de amenajare interioară. Am început prin a trasa traficul ospătarilor, am amplasat în mai multe locuri zona destinată band-ului și am experimentat cu mai multe layouturi ale meselor. Un scop în sine a fost ca toate zonele sălii să fie ventilate în mod egal, luminate egal, decorate în același spirit (clasic-contemporan).

Am optat pentru o schemă cromatică deschisă, cu bejuri și tonuri asociate, menite să dea sentimentul de eleganță și confort atât de necesar în amenajarile sălilor de evenimente. În același timp, am creat o ambianță eclectică prin îmbinarea dintre tapet, profile decorative și decorațiuni de interior, așa că am dat personalitate spațiului, l-am facut memorabil.

Interviu

  Sălile de evenimente Reyna sunt o încântare pentru oricine le trece pragul. O știm și noi, dar clienții ne spun lucrul ăsta de fiecare dată. Până la urmă este tot ce contează pentru noi. Ne străduim să cream evenimente memorabile, iar felul în care arată sălile contribuie din plin la asta. Vă așteptăm pe la noi!”

Proprietarii  REYNA Events   

Galeria foto
Pentru că am avut la dispoziție un spațiu complet gol, am putut să ne jucăm așa cum am vrut cu pereții despărțitori.

Primele măsurători s-au făcut când halele aveau doar fundație și acoperiș. Era iarnă, foarte-foarte frig, și telemetrul nostru cu laser nu avea bătaia suficient de lungă pentru a măsura spațiul pe lungime…

Recepția (sau lobby-ul) e responsabilă cu prima impresie, fiind prima încăpere în care se face accesul, cu rol de legătură cu saloanele. Spațiul trebuie să fie generos, bine iluminat atât natural cât și artificial, să dispună de un sistem de încălzire / răcire eficient. Capitonajul tejghelei a fost ales intenționat în culoarea pișcoturilor de șampanie 🙂

Distanța între mese trebuia să fie nici prea mică dar nici prea mare, să existe un ring de dans, precum și un spațiu dedicat pentru trupă sau dj. Complexul este dotat cu un generator electric în caz de pană de curent. Traseul ospătarilor înspre și dinspre bucătărie a fost gândit în așa fel încât să nu fie prea lung și nici să nu incomodeze oaspeții.

În sala mică am folosit două feluri de tapet: tapet decorativ Monaco – a fost produs folosind tehnici ecologice, și tapet decorativ Renaissance – eco-friendly, cu tonuri subtile și culori extrem de atractive.

Un asemenea complex trebuie să dispună de băi mari, ușor accesibile și – foarte important- ușor de întreținut. E dificil să construiești o baie pentru 3-400 de oameni, dar este o provocare să o igienizezi, așa că ne-am gândit la soluții pentru a înlesni acest proces.

Am asistat la toate fazele construcției, până când a venit și momentul nostru: montajul finisajelor și a decorațiunilor. Bineînțeles că totul, dar absolut totul – de la tapetul ce decorează pereții până la mocheta nemaipomenit de moale și iluminarea senzuală – toate materialele și obiectele sunt de cea mai înaltă calitate.
Se vede și se simte la fiecare pas !

Poze comparative: proiect – amenajare finală

Am folosit nuanțe și culori cu o tonalitate neutră pentru un efect classy, aerisit.

Serviciile sunt extrem de importante în această branșă. Fără servicii un asemenea spațiu nu ar fi decât foarte, foarte frumos. Grija proprietarilor pentru a pastra totul în cea mai bună stare, de a efectua imediat după eveniment reparațiile necesare, de a schimba becurile arse și de a curața periodic mocheta, mențin Reyna în formă maximă.

Proiectul Reyna are nenumărate plusuri (pe lângă sălile mari și luxoase există o piscină exterioară, o terasă-grădină, o parcare suficientă pentru mai multe evenimente simultan), însă cel mai mare plus îl constituie proprietarii: o familie de oameni tineri, calzi, hotărâți și dornici să demonstreze că se poate.

Proiect 3D – randări

Bineînțeles că totul, dar absolut TOTUL – toate materialele și obiectele sunt de cea mai înaltă calitate.

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign