Casa Chiajna

Departe de agitația orașului, lângă pădure, cu aer curat și peisaje nesfârșite, casa Chiajna este refugiul ideal.
Casa Chiajna

Dată finalizare : 25 octombrie 2015

Suprafața: 300 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Amenajare interioara casa, Design interior casa

Structura a fost ridicată cu simț de răspundere, pe baza unui proiect arhitectural de bună calitate. A fost necesară însă refacerea finisajelor pereților, pentru a pregăti terenul pentru tapet și vopsea. Casa este un vis devenit realitate, un exemplu de proiect aplicat de la A la Z de echipa SpotOnDesign.

Casa din Chiajna are un living mare pe care l-am interpretat în stil clasic, căreia i-am anexat o bucătărie complet utilată. La etaj sunt cele trei dormitoare, pentru cei doi copii și dormitorul matrimonial.

Clasicul se regăsește peste tot, doar în camerele copiilor am optat pentru un interior modern, cu tematică.

Baia matrimonială este și ea amenajată în stil modern, contemporan, contrastând foarte plăcut cu dormitorul clasic. Faianța decorativă urcă până la tavan, cu plăci speciale montate pe înălțime.

Pe hol și pe treptele scării am folosit lemn de trafic intens. Mâna curentă este tot, cu balustradă din fier forjat.

Galeria foto
Am lăsat frumusețea teritoriului să se înfliltreze în amenajarea interioară, în stilul mobilierului și al decorațiunilor.

Mobila a fost realizată cu proiectul 3D în față. Toate materialele și culorile au fost alese tot în faza de proiectare. Mobila a fost realizată integral la comandă – la fel și canapelele, fotoliile, draperiile etc. În living au fost integrate în mobilier (deci ascunse cu succes) două frigidere pentru colecția de peste 200 de sticle de vinuri ale familiei.

Amenajarea bucătăriei este în același stil cu livingul, clasic cu dotări moderne. Deși sunt incluse multe electrocasnice, spațiul rămâne lejer și linia mobilierului intactă. Bucătăria comunică cu livingul prin două uși culisante din sticlă sablată.

Copiii au camere separate, în mod evident. Dormitorul băiatului este funcțional, cu nenumărate spații de depozitare, birou pentru teme și un televizor la care, din când în când și foarte rar (!) va avea voie să conecteze un Playstation.

Baia de serviciu deservește două spații, bucătăria și livingul, fiind în același timp baia pentru oaspeți. Nu am prevăzut cabina de duș, ar fi fost inutilă, dar am decorat-o cu tapet de calitate, mobila la comandă și o oglindă spectaculoasă.

Interviu

Am cautat o firmă care să se ocupe de tot, să ne facă amenajarea la cheie, cum se spune. Nu am niciodată timp, sunt mai mereu plecat, am agenda foarte încărcată. Momentele libere vreau să le petrec cu familia, așa că am discutat cu SpotOnDesign, le-am spus de la prima întalnire că vreau să se ocupe ei de tot, să mă cheme doar la recepția lucrării. Au fost de nota 10, s-au ocupat de tot, chiar și de antrepriza șantierului, ceea ce a fost o mare chestie pentru mine.”

DORIAN    proprietar

Poze comparative: proiect – amenajare finală

Proiectul s-a respectat întocmai. Cât de mult contează vizualizarea spațiului înainte de a începe amenajarea interioară!

Proiect 3D – randări

Orice vis frumos începe cu proiectul 🙂 Randările pentru acest proiect sunt într-adevăr de vis!

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign