Apartament pe strada Paris

Un apartament într-o casă încadrată de ambasade, cafenele și galerii de artă.
Apartament pe strada Paris

Dată finalizare : 09 septembrie 2018

Suprafață: 100 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Design interior apartament, Amenajare interioara apartament

La doi pași de Piața Victoriei se află noua noastră amenajare de interior. Este vorba despre un apartament de 3 camere situat într-un imobil de prin ’60, reconsolidat și renovat complet.

În faza de proiect s-a decis eliminarea câtorva uși interioare, pentru a crea zona de dining/living. Recompartimentarea a creat spațiu, acum totul arată “legat”.

Diningul atrage atenția cu tapetul LEAF LOVE, și include scaune fancy, masă dining din lemn și lampadar cu suport tot din lemn.

Apartamentul conține living, bucătărie, dining, dormitor matrimonial, home office, două băi și un balcon. Suprafața totală este de 100 mp utili. Perfect pentru un cuplu tânăr.

Proiect 3D
Tapetul e vedeta în această amenajare: în dining, dormitor și birou.

Apartamentul a fost renovat complet, de la zero. S-a turnat șapă nouă, s-a montat o instalație electrică nouă, sistem de încălzire în pardoseală, iar în baie am renunțat la cadă și am construit un walk-in shower cu pălărie mare cu efect de ploaie tropicală.

E delicios contrastul dintre structura veche a clădirii și amenajare de interior modernă, chic.

Tot ce s-a păstrat din apartamentul vechi este parchetul, de calitate superioară, pe care l-am recondiționat și care arată fantastic. Renovarea a durat aproximativ 6 luni, dar acest termen diferă de la caz la caz.
Probabil te întrebi cât dureaza o amenajare de interior, aici ai răspunsul.

Interviu

  Cu puțin noroc am reușit să cumpăr acest apartament, pe strada Paris. Îmi place foarte mult zona și faptul că e aproape de Piața Victoriei. Pentru design interior am apelat la SpotOnDesign – recomandarea unui prieten apropiat. Mi-a placut foarte mult procesul de proiectare, și a fost interesant să văd cum s-a făcut implementarea, ca un puzzle.”

ROBERT ATANASOAIA    proprietar

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign