Apartament în cartierul Armenesc

Străduțe liniștite, case cochete, grădini și blocuri cu
fațade art deco…un București aproape ireal…
Apartament în cartierul Armenesc

Dată finalizare : 8 august 2018

Suprafață: 160 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Design interior apartament, Amenajare interioara apartament

Apartamentul pentru care am făcut proiectul de amenajare interioară se află în cartierul Armenesc din București, foarte aproape de Unirii, dar parcă foarte departe de agitația orașului. Are patru camere, și e situat într-un bloc vechi cu o fațadă art-deco și cu o grădină interioară, mică și cochetă.
Apartamentul a devenit parcă mai spațios în urma unor modificări de compartimentare. Cum ? Prin ergonomizarea traficului dintre încăperi, prin colorit și prin încorporarea spațiilor de depozitare în nișele peste care dai la tot pasul, prin toată casa.

Este format din living, trei dormitoare, bucătărie, dining, două bai, o cameră tehnică și două balcoane, toate decorate într-o manieră contemporană ce contrastează cu vechimea clădirii.
Copii familiei sunt extra fericiți în urma amenajării. Spunem asta pentru că au două super dormitoare de adolescenți, personalizate: placa de snowboard prinsă în perete, tapetul cu grafică inspirată din artă urbană, paturile supraetajate (parca toți copiii înnebunesc când aud de paturi supraetajate) și cortul adevărat instalat în balcon.

Proiect 3D
Stăm lângă client în toate întâlnirile, îl sfătuim și-l ajutăm, ca să fim siguri că totul merge strună.

Dorințele clienților sunt lege în desfășurarea proiectului de design interior. Exercițiul pe care îl facem de fiecare dată când începem un proiect nou este să ne punem în pielea celor care vor locui acolo, pentru că scopul nostru este să le facem o amenajare interioară pentru ei, pe placul lor. Să le ofere în fiecare zi un strop de plăcere.

Interviu

  Ne place zona, am locuit foarte mulți ani în chirie în apropiere, știm toate străduțele… Speram să găsim o casă care să fie în stilul ăsta, amândurora ne plac clădirile vechi decorate spectaculos. Am avut noroc cu apartamentul, proprietarul s-a mutat în străinătate, și am putut negocia prețul. Și eu și soțul meu ne-am dorit o locuință modernă, open space, cu uși glisante și culori “noi” – dacă pot spune așa. Ne-au ținut în puf. Vorbesc de fetele de la SpotOnDesign, știu ele 🙂 “

Elena GIUREANU   proprietar

Produse ZAZUI folosite in proiect

Ai găsit ceva să-ți placă ? Să știi că poți cumpăra decorațiunile ZAZUI folosite în apartamentul din Cosmopolis:

Fotoliu HAVANA SWIVEL

zazui.ro : 4909 lei

Lampa NIA BLACK VI

zazui.ro : 723 lei

Covor SHORE STONE

zazui.ro : 2525 lei

Pled MAIA OSAGE

zazui.ro : 360lei

Vas decorativ GROOVES BLACK

zazui.ro : 96 lei

Tapet CARTOON CITY

zazui.ro : 198lei/mp

Covor LOHKO POPPY

zazui.ro : 2525 lei

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign