Vila Primăverii

Într-o zonă din București visată de mulți,
mai exact lângă parcul Bordei din cartierul Primăverii,
vila este o oază de calm într-un oraș frenetic.
Vila Primăverii

Dată finalizare : 25 octombrie 2017

Suprafață: 300 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Amenajare interioara vila, Design interior vila

Vila este amenajată în stil scandinav (finisaje de lemn, tot felul de țesături) cu influențe moderne (finisaje lucioase, piatră naturală, forme geometrice), numai bune să te facă să te simți ca acasă.

Are parter și etaj, iar compartimentarea include patru camere, patru băi, multe dressing-uri și o curte gata să primească numeroși musafiri la un barbeque pe cinste în toiul verii. Designul de interior a fost făcut în strânsă colaborare cu ZAZUI, de unde ne-am aprovizionat cu cele mai cool decorațiuni, cu mobilier, corpuri de iluminat și accesorii.

Fiecare dormitor are presonalitate diferită, adecvată persoanei căreia îi este destinat. Avem ciclisti, mașini de curse si un coș de baschet, dar si unicorni magici, pisicuțe și norișori 🙂 În plus, fiecare baie împrumută din stilul camerei căreia îi este aferentă. Bucătăria, dominată de alb, este echilibrată cromatic datorită decorațiunilor foarte vesele și colorate.
Vila dispune de cea mai nouă generație de gadgeturi smart-home, electrocasnice  performante și de un sistem de iluminare inteligent.

Galeria foto
În toate fazele proiectului, controlăm și verificăm tot. Montajele și instalările sunt atent supravegheate de echipa noastră.

S-au făcut multe intervenții de ordin estetic-mecanic: o mulțime de scafe cu retroiluminare, recompartimentare de spații, calorifere vopsite în culoarea pereților etc. Clădirea a fost locuită înainte de amenajare, ceea ce înseamnă că am moștenit multe elemente constructive pe care a trebuit să le încorporăm perfect in proiect.

Interviu

  Mă consider norocos că am descoperit această echipă, au avut grijă de tot și au ținut sub control tot procesul de amenajare. Chiar am plecat în concediu în timpul amenajării, ceea ce mi s-a părut grozav! Am vrut lucruri deosebite, ieșite din tipar, de aceea am apelat la un designer de interior. Am primit exact ceea ce doream, și multe lucruri în plus. Sunteți o echipă deosebită!”

ION MATACHE    proprietar

Poze comparative: proiect – amenajare finală

Clientul participă activ în procesul de proiectare, pentru că gusturile lui sunt esențiale în creionarea conceptului.

Drumul de la proiect la amenajarea finală este unul interesant, frumos și greu. Pozele comparative sunt menite să arate atât nivelul de detaliu la care se merge cu implementarea, cât și diferențele care apar în mod inerent în orice proiect de amenajare interioară.

Proiect 3D – randări

Randările: acea etapă din proiect în care clienții văd (la propriu) cum va arăta locuința lor după terminarea lucrărilor.

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign