Vilă pe strada Polonă

Strada Polonă: unul dintre cele mai sonore nume din București, cu farmec, arhitectură romantică, și bineînțeles o poziție fantastică.
Vilă pe strada Polonă

Dată finalizare : 18 septembrie 2018

Suprafață: 300 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Design interior vila, Amenajare interioara vila

Când amenajezi o casă plasată într-așa o zonă, trebuie să cinstești locul, să ții cont de istoria lui, și să aduci puțin din ambientul împrejurimilor la interior. În vila de pe strada Polonă am creat o fuziune de stiluri, clasic cu accente moderne, culori pale, elegante, combinate cu îndrăzneli cromatice contrastante și sexy.

Corpurile de iluminat moderne dau minunat în combinație cu mobilierul cu linie pronunțat clasică, iar tapetul vesel, colorat, invită simțurile la joacă. Am inclus chiar și câteva plante de aer.

Camera de oaspeți este multifuncțională, și home office, și cameră de citit. Scara din living are un charm aparte: în loc de mâna curentă avem bare ornamentale din fier forjat.

Mobilierul realizat complet la comandă are puternice influențe clasice, cu fronturi frezate din lemn masiv vopsit, dar nu prea multe – se simte un suflu proaspăt, ceva care îl face să pară fresh, nou.

Proiect 3D
Ici și colo, liniile voluptoase ale mobilierului sunt întrerupte de verticale îndrăznețe, moderne, iar decorațiunile delicate se armonizează cu luminile cu siluete simple, rectilinii.

Livingul se mândrește cu scara spectaculoasă, bucătăria are fronturile verde olive, în perfectă simbioză cu faianța cu model clasic reinterpretat, dormitorul are un perete imens verde. Oriunde te afli, ceva iți stimulează simțurile.
Tapetul, lămpile suspendate, covorul, draperiile, tablourile și celelalte decorațiuni sunt achiziționate de la prietenii nostri, ZAZUI.

Interviu

  Cu greu am reușit să gasim o vilă în zona asta, însă cu multă rabdare și puțin noroc, am dat peste această casă. Trebuia să o renovăm/amenajăm, însa nu am reușit să rezonăm cu nici un arhitect. La recomandarea unui prieten am intrat în contact cu SpotOnDesign. Luciana are ceva al ei care te face să ai încredere, să te relaxezi și să vezi partea plină a paharului. Ne-a plăcut de ea din prima și asta a contat enorm. Iar proiectul, a ieșit excepțional! “

Familia DRIANU     proprietari

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign