Apartament Basarabia

Simți atenția la detalii la fiecare îmbinare, la fiecare ramă de fereastră și toc de ușă…
Apartament Basarabia

Dată finalizare : 03 septembrie 2016

Suprafață: 95 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Design interior apartament, Amenajare interioara apartament

Designul acestui apartament este unul spectaculos, cald și primitor, odihnitor, contemporan, creând zone de atracție în fiecare colțisor și generând energie pozitivă oricum l-ai privi.

Datorită unei aranjări ergonomice a volumelor și a maximizării spațiului prin folosirea nișelor și a lungimii pereților, apartamentul pare mai mare mobilat decăt atunci când era gol.

Când lucrăm cu o bază foarte bună, așa cum e cazul apartamentului de pe Basarabia, se întamplă minuni. Amenajarea de interior populează un spațiu destinat ei, îl umple și-l completează, spre deosebire de spațiile nu la fel de bune, care cer soluții de gestionare a spațiului și diverse compromisuri.

Galeria foto
Lumina este totul: cea naturală trebuie filtrată și corectată, cea artificială trebuie direcționată acolo unde e nevoie de ea.

Am putut amplifica senzația de spațiu din living cu o placare de mari dimensiuni pe peretele tv-ului, și prin crearea de zone clar delimitate între dining și restul încăperii. Tehnologia Home Cinema este încorporată, toate cablurile sunt ascunse în pereți și în mobilier.

Mobila de bucătărie a fost executată la comandă, cu o compartimentare foarte atentă pentru a rezolva problema spațiilor de depozitare. A fost ascunsă și centrala în corpul de la geam. Zona de luat masa este acompaniată de o placare ampla cu pal pe peretele adiacent, cu un efect excepțional.

Poze comparative: proiect – amenajare finală
Te simți bine când cauți diferențele dintre proiect și amenajarea finală, și le găsești greu. Job well done.

Surpriza cea mai mare este chiar acest dormitor, mic și aparent neîncăpător. Prin folosirea dressingului (caruia i s-au schimbat ușile glisante) și completarea spațiilor de depozitare cu încă un dressing plasat dupa ușă, s-a rezolvat chestiunea stocarii hainelor.

Al doilea dormitor al apartamentului este deghizat în birou, cele două funcții păstrându-se indiferent de starea canapelei extensibile. Când cineva folosește camera pe post de dormitor, spațiul rămas la capatul patului permite utilizarea normală a biroului.

Interviu

  Există un contrast puternic între felul în care arată acest apartament gol, și aspectul final, după terminarea procesului de amenajare interioară. Secretul este lumina, și o volumetrie inspirată.”

LUCIANA GEORGESCU  –  Chief designer SpotOnDesign

Proiect 3D – randări

Proporțiile foarte inspirate ale încăperilor, ale deschiderilor și spațiilor de trecere ne-au inspirat, ne-au dat idei.

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign