Apartament pe B-dul Dacia din București

Excelent poziționat pe Bulevardul Dacia, aproape de Romană, apartamentul se acordează cu proprietarii: tineri, proaspăt căsătoriți și cu multă energie pozitivă.
Apartament Dacia

Dată finalizare: 15 aprilie 2017

Suprafață: 90 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Amenajare interioara apartament, Design interior apartament

Proiectul de design interior se remarcă prin liniile simple, elegante ale mobilierului, compensate jucăuș de munții desenați pe pereții din camera copilului și de formele geometrice din hol.

Compartimentarea apartamentului include un living open-space cu bucătărie și zonă de dining, un dormitor matrimonial, camera copilului, cameră de oaspeti, trei băi și o terasă de dimensiuni mari.

Stilul modern de amenajare, personalizat cu tablouri cu mesaje motivaționale și individualizat prin accentele de culoare ale pereților, mobilierului și a decorațiunilor, se potrivește excelent cu locația și lifestyle-ul proprietarilor.
Am folosit lumină directă (spoturi LED) dar și lumină indirectă cu bandă led ascunsă în scafă, pentru efectul scenografic indispensabil într-o amenajare de interior modernă.

Proiect 3D 
Mulți ne-au întrebat dacă ne-am muta aici! Păi, abia am plecat acasă după terminarea ședinței foto 🙂 

S-au făcut mai multe intervenții de recompartimentare, cel mai ușor de observat fiind peretele cu tv-ul din living, cu rol de separare. Recompartimentările sunt absolut necesare, mai ales atunci când spațiul nu oferă flexibilitatea cerută de proiectul de design interior.

Interviu

  Când visăm o casă a noastră, ne-o imaginăm aerisită, cu mobilier suplu, fără spații inutile. Deși ne-a plăcut când am cumpărat apartamentul, ne-am descurajat la un moment dat, când n-am mai știut cum să decorăm livingul. Aici a intervenit soluția de compartimentare, cu un rol esențial în amenajarea locuinței. Recunosc că nu ne-am fi descurcat singuri, și mă bucur că am avut inspirația să apelăm la SpotOnDesign.”

Familia ENACHE    proprietari

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign