Apartament Cluj-Napoca

Echipa SpotOnDesign pornește spre Cluj-Napoca!
Pe drum avem parte de multe peripeții și multă veselie, pentru că așa suntem noi 🙂
Apartament Cluj-Napoca

Dată finalizare : 20 decembrie 2016

Suprafață: 250 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Design interior apartament, Amenajare interioara apartament

Ajungem în superbul Cluj, mai exact în zona Arena Cluj, aproape de Parcul Central. Strada este foarte frumoasă, cu mulți copaci, liniște. Imobilul beneficiază de parcare subterană privată.

Apartamentul este compus din 3 dormitoare, 3 băi și o zonă open-space formată din living, dining și bucătarie. Stilul dorit (și abordat) este modern cu influențe clasice, presărat pe ici pe colo cu finisaje de lemn, și multe culori.

Este interesantă povestea dormitorului matrimonial, unde proprietarii voiau să păstreze balconul pentru fumat, însă datorită relației armonioase cu designerul de interior (a se citi “insistențele repetate și propunerile grozave din proiect”), au renunțat în cele din urmă la balcon. Astfel balconul a fost încorporat în dormitor și camera a devenit mai mare și mai luminoasă.

Recent, am vorbit cu proprietarii și ne-au spus că s-au lăsat de fumat…asta DA schimbare!

Galeria foto
Un apartament spațios, aerisit, elegant-clasic cu accente glam.

Livingul este format din 3 părți: partea de living propriu-zis cu zona de TV, canapea și bibiotecă de colț suspendată; zona de dining ce conține o masă de 8 persoane și zona TV; bucătarie în forma de U cu o zonă de luat masa de tip bar.
Din living se face accesul în restul apartamentului. Separarea se face printr-un perete pe care sunt montate rafturi decorative. Spațiul este cu adevărat mare, și noi ne-am folosit din plin de asta.

Bucataria dispune de mult spatiu pentru depozitare si contine multe accesorii speciale. De exemplu priza EVOline coboară din corpurile suspendate, sistemele de deschidere ale ușilor mobilierului, frigiderul dublu cu refrigerare controlată, retroliluminarea montată pe corpurile suspendate.
TV-ul din dining este mascat printr-un panou glisant, care la nevoie maschează panoul LCD imens, transformând zona intr-una neutră, fără distrageri.

Baia matrimonială are o amenajare interioară cu influențe eclectice, moderne, cu puternice accente feminine.
Spațiul generos a permis instalarea unei cabine de duș, a unei căzi cu hidromasaj, și montarea unui blat lung pe care stau două lavoare vanity. Bineințeles, vas de wc și bideu, pe peretele opus.

Dormitorul fetiței este unul cu totul special. La intrare avem o ușă din sticlă opacă, iar primul pas îl faci într-un dressing imens, roz, mochetat și iluminat ca-n povești. Ca-n povești este și patul realizat la comandă, cu baldachin. Televizorul a fost instalat pe un corp mobil. Biroul de colț poate găzdui multe caiete și cărți și se continuă printr-o masută de machiaj.

Dormitorul baiatului este generos ca dimensiuni și are în componență un balcon și o baie proprie. Totul este personalizat: patul supraetajat, dressingul încastrat în perete, pereții vopsiți cu o vopsea specială pe care au fost aplicate poze. La tot pasul ne-am jucat cu lumina directă, indirectă și lumina naturală.
Atât în baia din dormitorul baiatului cât și în baia de serviciu este vizibilă calitatea materialelor, a bateriilor pentru lavoar și pentru cadă, a obiectelor sanitare, a oglinzilor și, la fel de important – calitatea montajului pentru gresie și faianță.

Pe holul de la intrare s-a folosit mobilier premium la comandă, suficient de încăpător pentru un numar impresionant de încălțăminte și îmbrăcăminte. La fel s-a procedat și în holul ce preceda camera fetiței. Acesta a fost transformat într-un dressing de vis!

Poze comparative: proiect – amenajare finală

Proiectul 3D a fost implementat în proporție de peste 90%. 

O dată ce te lași în voia specialistului, toate detaliile legate de amenajarea interioară – care nu de mult nu te lăsau să dormi – se rezolvă magic. Nu e chiar magie, se numește proiect la cheie 🙂

Interviu

  Îmi plac oamenii veseli, pozitivi, care se iubesc și pentru care familia este mai importantă decât orice. Aștia sunt clienții mei de la Cluj, pe care îi țin aproape de sufletul meu. Amenajarea de interior a apartamentului exprimă personalitatea lor, are căldura lor, e casa unei familii adevărate. “

LUCIANA GEORGESCU    Chief designer SpotOnDesign

Proiect 3D – randări

Când faci un proiect, trebuie să înțelegi cu adevărat cine sunt oamenii pentru care creezi. De aici începe totul.

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign