Apartament 13 Septembrie

Personalitate și parfum: cu zone clar delimitate și accente de culoare, apartamentul e o invitație “acasă”.
Apartament 13 Septembrie

Dată finalizare : 15 martie 2015

Suprafață: 80 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Amenajare interioara apartament, Design interior apartament

Conceptul amenajarii a plecat de la living, unde am definit un contrast între albastrul pereților și mobilierul din MDF, susținut de draperii și de storurile romane. Ne-am jucat cu ușile culisante – am ascuns un birou întreg în spatele lor, și am creat o mulțime de alte spații de depozitare închise, ca să poată încăpea toate jucăriile celui mic (dar și ale tatălui) nevăzute dar la îndemână atunci când este nevoie de ele.

Procesul de amenajare interioară a acestui apartament a presupus în mod inedit un exercițiu de imaginație din partea proprietarilor, astfel încât să poată vizualiza încăperile la dimensiunea lor reală, și nu așa cum păreau în momentul în care am început proiectul : mici, neîncăpătoare, sufocate de zecile de lucruri care se adună peste tot într-o casă unde crește un copil.

Galeria foto
Livingul conține un birou complet utilat: cu calculator, imprimantă și birou rabatabil, care se ascunde perfect în dulap.

Baia este un exemplu de eleganță obținută prin câteva finisaje atent alese completate de mobilier de calitate și sanitare aspectuoase. Deși micuță, e o plăcere să intri în ea. Faianța face parte dintr-o colecție retro ce duce cu gândul la anii 20.
Bucătăria micuță, ce include și o cămară absolut necesară, a primit un refresh complet, ce a constat în mobilier la comandă, pardoseală pe care s-a aplicat o vopsea epoxidică și chiar în amenajarea unei zone de luat masa la care încap patru persoane !

Dimensiunile nu foarte generoase ale apartamentului au impus plasarea spațiilor de depozitare în hol. Esteticul trebuie însă să conviețuiască cu plăcutul, mai ales într-o zonă atât de intens traficată precum holul, așa că mobilierul este completat de un tapet interesant și de corpuri de iluminat aspectuoase.
Celelalte încăperi au fost decorate în tonuri blânde, cu accente de culoare pe ici pe colo, ca să dăm conținut și expresivitate diverselor spații ale casei.

Interviu

  Nu trebuie cheltuiți foarte mulți bani pentru a transforma radical un spațiu. Orice interior, indiferent de suprafață, poate deveni unul spațios, acordat la nevoile locatarilor. Trebuie doar răbdare, un proiect de design interior bun și puțină îndrăzneală !”

LUCIANA GEORGESCU    Chief designer SpotOnDesign

Poze comparative: proiect – amenajare finală

La sedința foto am avut o surpriză extrem de plăcută: proiectul arăta mult mai spectaculos în realitate…

E plăcut să urmărești felul în care ideile designerului de interior devin realitate, și cum proiectul de amenajare interioară trăiește, și, ca organism viu, se modifică pe măsură ce se execută piesele componente. Clienții au beneficiat de serviciile la cheie SpotOnDesign, ceea ce înseamnă că amenajarea de interior a apartamentului a fost implementată și supravegheată de echipa noastră de la prima intrare a echipei de renovare și până la ultimele retușuri.

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign