Vilă Stejarii

Spațioasă, modernă, colorată: vila se află în complexul Stejarii, am amenajat-o complet, la cheie, și e superbă.
Vilă Stejarii

Dată finalizare : 16 august 2018

Suprafață: 280 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Amenajare interioara vila, Design interior vila

Aflată în cartierul rezidențial Stejarii, realmente în mijlocul pădurii, vila a fost amenajată la cheie, conform sistemului nostru consacrat în 3 pași simpli : proiect, achiziții, lucrări de execuție. Cu o suprafață de 280 mp, plus o curte de 50 mp, casa are suficient spațiu pentru toti membrii familiei, pentru joacă și studiu, dar și pentru petreceri cu mulți invitați.

Compartimentarea a fost făcută cu simț de răspundere de arhitect, noi doar am retușat pe ici pe colo situația pereților despărțitori, conform nevoilor familiei.

Vila dispune și de o mansardă spațioasă care a devenit un al doilea living (playroom), și include chiar un cort indian și multe accesorii numai bune să provoace ore întregi la joacă copiii și adulții deopotrivă.

În living-ul open space am plasat două canapele, una de două și una de trei locuri. Bucătăria este delimitată de living printr-o insulă înaltă, pentru micul dejun servit în grabă, pentru discuții la un pahar de vin și chiar pentru un laptop, dacă trebuie neapărat 🙂

Proiect 3D
Fără randările fotorealistice este ca și cum ai conduce o mașină legat la ochi. Cu randări…ești pe podium 🙂

Pe parcursul procesului de amenajare interioară, anumite elemente se pot schimba, se pot readapta, în funcție de problemele tehnice apărute pe șantier. De multe ori asta este o ocazie de a crește valoarea proiectului, o soluție de îmbunătățire a planului inițial.
Bineînțeles, modificările trebuie făcute în spiritul proiectului de design interior, cu grijă și, dacă se poate, deloc 😉

Interviu

  Suntem foarte mulțumiți, de tot ce s-a făcut în casă, dar mai ales de serviciul de amenajare la cheie, mai ales că în perioada aceea s-a născut al doilea băiat. Echipa s-a ocupat de tot, inclusiv de aranjarea decorațiunilor și accesoriilor. Pe scurt, renovarea asta a fost simplă și comodă.”

Familia OPRESCU   proprietari

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign