Duplex lângă Herăstrău

Ești în București și dispui de toate avantajele orașului,
și în același timp te bucuri de aer curat.
Duplex lângă Herastrău

Dată finalizare: 28 octombrie 2018

Suprafață: 195 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Design interior duplex, Amenajare interioara duplex

Situat fix lângă parcul Herăstrău, duplexul se află într-un cartier rezidențial nou, ce beneficiază de multe spații de recreere în apropiere. Proprietarii, un cuplu tânăr, au achiziționat apartamentul la începutul anului 2018.

Amenajarea de interior a început în luna iunie și s-a finalizat în octombrie. Ca în toate proiectele noastre, proprietarii au fost implicați în procesul de amenajare chiar de la început, amenajarea de interior purtând amprenta lucrurilor preferate de ei.

Stilul întregii amenajări este minimalist-modern, în care am folosit mult gri antracit în combinație cu finisaj din lemn și alb. În dormitorul matrimonial tăblia patului este cu totul specială, este tapițată integral și se înalță până în tavan. Deosebit, nu-i așa ?

Bucătăria include un spațiu de dining și o insulă cu hotă suspendată, plus o plită pe inducție cu 5 ochiuri mari. Totul într-un cadru modern, cu linii simple. Bineînțeles, electrocasnice moderne.

Proiect 3D
Canapeaua din living, datorită lungimii atipice (5m și ceva), a trebuit să fie introdusă pe fereastră.

O parte din micul mobilier, iluminat, decorațiuni și accesorii sunt achiziționate de la ZAZUI. Duplexul dispune de două băi, una la parter și una la etaj. Ambele complet accesorizate, inclusiv bideu – un accesoriu tot mai des întâlnit, care nouă ne place mult 🙂

Trebuie să-ți pui întrebarea, văzând acest dressing imens: chiar e necesar ? Ei bine, indiferent dacă ai sau nu 374 de cămăsi și 240 de cravate, odată ce te obișnuiești cu el nu mai ai cum să trăiești fără el. Deci, DA, e necesar 🙂

Interviu

  Spațiile mari sunt în egală măsură ofertante și înspăimântătoare pentru un designer de interior. Ai loc să te desfășori, dar dacă nu stăpânești principiile de bază ale designului interior, riști să te pierzi în proporții. Pentru amenajarea interioară a acestui duplex am făcut un plan detaliat pe fiecare etaj, pentru a stabili foarte clar nevoile zilnice ale familiei. Cred că am petrecut mai mult timp cu planificarea decât cu proiectul 3D în sine. Altfel nu ieșea așa de bine.”

Luciana GEORGESCU     designer de interior

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign