Duplex în zona Sisești

Ți-ai imaginat cum ar arăta un hibrid între un duplex, penthouse, terasă cu bar, lounge și zonă de dining exterioară?
Duplex în zona Sisești

Dată finalizare : 15 octombrie 2018

Suprafață: 400 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Design interior duplex, Amenajare interioara duplex

Zona Sisești din nordul capitalei este o zonă într-o continuă ascensiune, apar pe zi ce trece case noi, blocuri și ansambluri rezidențiale. Noua noastră amenajare de interior este pentru un duplex dintr-un bloc nou, ce se situează chiar pe malul lacului Grivița cu o panoramică absolut fantastică.

Duplexul este dispus pe două etaje plus terasă și conține 5 camere: living, dormitor matrimonial, două dormitoare pentru copii, cameră de oaspeti, home office și trei băi (una pe fiecare etaj).

Partea cea mai interesantă este în mod clar terasa, unde se întamplă totul: petreceri, sesiuni de plajă, cocktailuri la bar, relaxare pe canapeaua din zona de lounge și bineînțeles, cinele sub clar de lună.

Evident, aceste activități se pot desfășura doar cât e cald, iarna, terasa devine un “front de luptă” cu bulgari, cazemate și om de zăpadă pentru copii familiei. Se poate monta un brad mare pe terasă (artificial, desigur), împreună cu luminile decorative de sezon.

Proiect 3D
S-a montat în toată casa parchet din lemn masiv lucios, foarte frumos și minunat texturat.

Proprietarii și-au dorit o amenajare modernă cu multe finisaje din sticlă, metal și lemn, cu multe suprafețe lucioase. Stilul amenajării de interior este dictat de combinația dintre decorațiuni, mobilier și tapet, și ne-am folosit din plin de pereții de accent.

Duplexul este dotat cu sisteme de încălzire ultra-moderne (inclusiv încălzire în pardoseală), iluminare smart și chiar sisteme de filtrare și împrospatare a aerului cu geamurile închise.

Interviu

  Am visat o terasă unde să putem să facem plaja și mai ales să avem un bar cu zonă de lounge și dining. Am cumparat acest spațiu pentru că bifam chestia asta, plus că duplexul în sine e compartimentat cum trebuie. Un mare plus e că nu avem vecini mai sus decât noi, deci vara avem intimitate totală, și o panoramă extraordinară. Îi mulțumim Lucianei pentru proiect.”

Fam. GRIGORE    proprietar

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign