Apartament în Cosmopolis

Aproape de oraș, cu acces facil la autostradă, dar departe de agitație și zgomot: compromisul perfect într-un oraș ca Bucureștiul.
Apartament în Cosmopolis

Dată finalizare : 21 iulie 2018

Suprafață: 110 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Design interior apartament, Amenajare interioara apartament

Apartamentul din Cosmopolis reprezintă soluția perfectă pentru doi tineri căsătoriți + un bebeluș. Pentru bunici și eventualii musafiri există o cameră de oaspeți versatilă, care servește ca și birou/bibliotecă/hobby room.

Stilul de amenajare interioară este cel scandinav, cu liniile specifice, culorile subtile și accentul pus pe confort. Am folosit culoarea ca și element de legătură între relativa detașare a stilului scandinav și țara în care este situat apartamentul – o influență culturală regională binevenită.

Concesiile cromatice s-au facut în special în băi și în dormitorul matrimonial. Peretele tapetat de la tăblia patului este un element definitoriu al conceptului de amenajare  interioară al apartamentului.

Apartamentul dispune de un sistem de iluminat complex, pentru care am folosit corpuri de iluminat vopsite negru mat, cu forme geometrice. Mobilierul este realizat în totalitate la comandă și conferă locuinței senzația de spațiu, având în acelasi timp o depozitare generoasă – datorită procesului de optimizare efectuat în faza de proiectare.

Ședință foto finală
Senzația subtilă de bine pe care ți-o dau decorațiunile presărate ici și colo: asta cauți.

Funcționalitatea este sporită de cele două băi, două balcoane și un hol de dimensiuni mari ce a rezultat în urma acțiunilor de modificare a spațiului existent. Delimitarea dintre zona de dining și bucătărie se face lejer printr-un separator din lemn. O parte din corpurile de iluminat, decorațiuni și accesorii sunt cumpărate de la ZAZUI.

Interviu

  Este prima dată când apelăm la o firmă de design interior, și recunosc că am avut emoții. Nu sunt deloc deschisă la idei care nu-mi aparțin când e vorba de casă, soțul meu m-a convins să încercăm. Ne-am dorit să locuim într-o zonă verde, să avem spațiu și am vrut să avem în casă mult lemn, în combinație cu alb și negru.
Acum, că totul e gata, nu-mi mai pot imagina casa noastră altfel!”

Anda IORIATI    proprietar

Proiect 3D – randări

Zona de dining se remarcă printr-un perete cu vopsea magnetică: poți lipi câți magneți vrei tu pe perete. 

Produse ZAZUI folosite in proiect

Ai găsit ceva să-ți placă ? Să știi că poți cumpăra decorațiunile ZAZUI folosite în apartamentul din Cosmopolis:

Bancuta OAK NATURE

zazui.ro : 1250 lei

Lampa MAIZE BLACK

zazui.ro : 224 lei

Taburet WIRE DUMBBELL NUDE

zazui.ro : 889 lei

Lampa TRIO BLACK

zazui.ro : 439 lei

Aplica SPY BLACK

zazui.ro : 199 lei

Masa NILDA

zazui.ro : 514 lei

Lampa DAJO BLACK

zazui.ro : 240 lei

Este minunată adaptarea stilului scandinav la rigorile funcționale ale unei familii tinere, cu un bebe de crescut și cu bunici plimbăreți, care vor veni des în vizită. Deși funcția primează, confortul și stilul sunt în egal măsură în focus, cu un efect domol, subtil, care te învăluie și te încântă.

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign