Apartament Calea Floreasca

Apartamentul emană bucurie și creativitate, ca să stimuleze imaginația micuțului Matei.
Apartament Calea Floreasca

Dată finalizare : 03 iulie 2017

Suprafață: 110 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Amenajare interioara apartament, Design interior apartament

Amenajarea a durat trei luni, transformând în realitate dorința tinerei familii de a “crește” într-un ambient colorat, proaspăt, care să stimuleze creativitatea și imaginația micuțului lor, în vârstă de trei ani.

S-au integrat tonuri vesele de verde crud, turcoaz și galben lamâie pentru a genera un ambient luminos și energic.

Designerul de interior a propus pentru living piese de mobilier funcționale, bine așezate și nu foarte multe decorațiuni pentru a păstra o imagine cât mai degajată.
Mobilierul realizat la comandă păstrează o cromatică natur și conține spații multiple pentru depozitare interioară, dar și exterioară prin extinderea sa cu rafturi la vedere.

Proiect 3D
Matei are acum o zonă a lui și în living, cu vopsea specială “tablă de scris” – unde poate să facă praf toată creta daca are chef…

Proprietarul a dorit o cameră de birou dotată cu piese de mobilier premium și tehnologie nouă. Acest birou reprezintă oaza lui de liniște, mediul în care se poate retrage liniștit pentru a lucra la proiectele sale. S-au creat două zone: cea de relaxare, cu focus pe tapetul cu motiv city și canapeaua confortabilă, și zona mesei de lucru din balcon, cu multă lumină naturală.
Dormitorul tânărului cuplu excelează prin elemente, texturi și motive din natură. Tapetul cu ramuri și păsări, mobilierul din lemn natur in contrast cu podeaua din lemn masiv maro ciocolatiu și draperiile groase în tonuri muștar. În completarea acestui ambient cald și deschis, proprietara a dorit și o masuță de machiaj.
În camera copilului, piesele de mobilier în culori vesele au spații multiple pentru depozitare și crează volume ce stârnesc curiozitatea micuțului. Elementul cheie din dormitorul puștiului îl reprezintă tapetul cu mări și țări, o sursă de informație și oportunitate de a cultiva noi pasiuni lui Matei.
Holul apartamentului beneficiază de o suprafață impresionantă, motiv pentru care acest spațiu a fost gândit cu spații mari de depozitare. Au fost realizate dulapuri tip dressing – cu mânere ascunse și sistem de deschidere push, în culori de lemn natur cu accente turcoaz și galben soare. Iluminatul este realizat cu spoturi montate în tavan.

Bucătăria comunică direct cu zona de dining, creând un spațiu unitar, funcțional și foarte luminos. S-a renunțat la debara, și diningul a fost extins în balcon, rezultând un ambient practic, perfect utilat. Cromatica sporește efectul spațiului creat: mobilierul în tonuri deschise de alb și gri moon, scaunele de culoare galben soare și draperiile în tonuri calde de portocaliu au un impact luminos, vesel și modern.

Zona nou creată este pur și simplu fabuloasă. Acest balcon aparent îngust și lung, a devenit acum o punte de legătură între zona de bucătărie și dining și biroul tânărului proprietar. Efectul surprinzător al acestui hol este dat de contrastul dintre pereții albi – luminați natural ziua, iar seara de corpurile de iluminat suspendate – și podeaua din lemn masiv de culoare maro ciocolatiu.
Baia pastrează stilul vesel și surprinde prin placaje de 20×20 cm de diferite culori: gri deschis, turcoaz și galben soare. Corpurile de mobilier din mdf în culoare natur echilibrează vizual acest decor și oferă atât spații de depozitare cât și loc de mișcare prin poziționarea lor suspendată.

Interviu

  Baiețelul nostru, Matei, este în culmea fericirii! Îi place noua lui cameră, a țopăit vreo jumatate de oră pe patul lui cel nou, și pare ca îi place și tapetul cu mări și țări. Să vedem cât o să reziste, pereții pare ca au magnet pentru el mai ales când are o cariocă în mână… Luciana, mulțumim!”

Sophia Androne    proprietar

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign