Duplex în zona Unirii

Un refugiu urban, colorat, cu elemente subtile clasice.
Duplex în zona Unirii

Dată finalizare: 26 octombrie 2018

Suprafață: 210 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Amenajare interioara
duplex, Design interior duplex

Decorațiuni superbe și un mix ideal de creativitate, design, și bun gust  – așa se poate descrie duplexul din zona Unirii, exact în inima Bucureștiului. Procesul de amenajare interioară a durat aproximativ 4 luni, cu tot cu partea de implementare, timp record având în vedere că renovarea s-a făcut de la zero.

Aflat într-un bloc relativ nou, renovarea duplexului a fost completă, incluzând o instalație electrică nouă, șapă nouă, geamuri și scări noi, toate țevile și obiectele sanitare schimbate, plus recompartimentare interioară. O renovare ca la carte 🙂

Spațiul generos al locuinței ne-a permis să ne jucăm cu volumele, mobilierul fiind integral executat la comandă. Regăsim în bucătărie corpuri suspendate înalte, în living două dressinguri mari cu uși batante, în dormitorul matrimonial un dulap cu uși din sticlă frezată iar în dormitorul fetiței patul în formă de casuță și o bibliotecă modernă.

Înălțimea tavanelor ne-a permis montarea multor corpuri de iluminat deosebite. Pe holuri am folosit spoturi. Toate corpurile de iluminat sunt achiziționate de la furnizorul nostru principal, ZAZUI.

Proiect 3D
Mobilierul și pereții reprezintă fundalul pentru zone-surpriză, colorate și vesele.

Parterul include livingul și bucătăria, plus o baie de serviciu. La etaj avem dormitoarele cu băi individuale, extrem de binevenite în familiile cu mulți membri. Decorațiunile interioare completează atmosfera de clasic reinterpretat, în armonie cu mobilierul, draperiile și finisajele pereților.

Interviu

  Suntem genul de oameni care analizează și cântăresc. Înainte să ne mutăm aici, am locuit într-un apartament mult mai mic, pe care l-am amenajat singuri, acum 15 ani. Atunci am învățat că oricât de bine “ți-ai face temele”, tot nu ai cum să ajungi la nivelul unui specialist. Dacă ar fi să o luăm de la capăt, tot cu voi am colabora. O să mai renovăm, întâi să crească copiii.”

Fam. ZINCĂ    proprietari

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign