Apartament pe B-dul Magheru

La doi pași de hotelul Intercontinetal, cu vedere fix pe Magheru: ce să-ți mai dorești ?!
Apartament Magheru

Data finalizare : 15 martie 2017

Suprafață: 98 mp

Servicii SpotOnDesign

Proiectare 3D, Achiziții complete,
Execuție la cheie, Amenajare interioara apartament, Design interior apartament

Ce faci când vrei să amenajezi un apartament situat fix în centrul Bucureștiului, într-o clădire monument istoric, recent consolidată, cu toate plusurile dar mai ales minusurile ei ?

Simplu: întâi faci un proiect îndrăzneț, în care te joci cu stilurile, îl accesorizezi cu decorațiuni de primă clasă, pui multe lumini pentru a suplini aportul de lumină naturală (care abia intră prin ferestrele stil vechi) și…gata.

Apartamentul este compus din living, dormitor matrimonial, dining, birou, două băi, bucătărie și două balcoane. Stilul abordat este eclectic, iar o mare parte din mobilier, lămpi și decorațiuni sunt ZAZUI.

Toate piesele folosite în apartament sunt realizate la comandă: uși interioare (inclusiv cele două uși french din metal ce despart livingul de zona de dining), mobilierul, draperiile – tot.

Galeria foto
Toate piesele de mobilier au fost gândite în așa fel încât să poată fi asamblate la fața locului din elemente cât mai mici, ușor de introdus în apartament.
gif-bucatarie-apartament-magheru

Efortul de implementare a fost foarte mare, dată fiind locația centrală cu zero locuri de parcare, liftul foarte mic, accesul dificil pe culoarele întortocheate ale blocului.
Trebuie amintit că blocul are și cel mai mic lift din istoria omenirii 🙂

Chiar dacă accesul se poate face pe 2 scări, una principală și una “de serviciu” – un element interbelic rămas în funcțiune – accesul a fost principala dificultate pentru echipele de montatori.
Toate elementele au fost demontate în piese cât de mici, ușor de introdus în apartament.

Interviu

  Întreg procesul de proiectare și amenajare s-a desfășurat în absența proprietarilor, care locuiesc în SUA. Am ținut legătura exclusiv pe Skype și pe mail. Vizita lor, programată la finalizarea proiectului, a fost extrem de intensă pentru noi: “o să le placă?…arată altfel când esti fizic aici decât pe Skype…”
Le-a plăcut, MULT.”

LUCIANA GEORGESCU    Chief designer SpotOnDesign

Poze: înainte de amenajare – amenajare finală

Când pui alături pozele dinainte de amenajare și cele finale, e imposibil să nu ai un “moment WOW…”

Drumul de preluarea proiectului la amenajarea finală este unul interesant, frumos și greu. Pozele înainte-după sunt menite să arate atât nivelul de detaliu la care se merge cu implementarea, cât și diferențele care apar în mod inerent în orice proiect de amenajare interioară.

Îți place?

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign