Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Ce înseamnă servicii complete de amenajări interioare ?

Amenăjarile de interior presupun mult mai multe detalii decât realizarea proiectului. Cumpărăturile pe care trebuie să le faci pentru designul interior al casei tale trebuie să aibă o logică, să urmeze un plan. Și să fie la un preț cât mai convenabil. Noi îți oferim proiectul 3D cu cote tehnice, și ne îngrijim ca toate obiectele propuse în proiect să-ți fie prezentate sub formă de ofertă de la furnizorii noștri. Mai mult, prin intermediul șefului de șantier, gestionăm lucrarile de amenajare, supraveghem șantierul și facem recepția materialelor. Serviciile complete de amenajări interioare te scutesc de toate grijile inerente acestui proces.

Ce înseamnă servicii la cheie de amenajări interioare ?

Servicii la cheie de amenajări interioare înseamnă același lucru cu serviciile complete. Diferă exprimarea.

Ce înseamnă proiect 2D ?

Planurile locuinței tale vor fi “populate” cu canapele, paturi, fotolii, mese, scaune, televizoare, sanitare etc, văzute de sus. Scopul este acela de a determina așezarea acestora în încăpere, ca să se poată trece la urmatoarea etapă – proiectul 3D.

Ce înseamnă proiect 3D ?

Pornind de la proiectul 2D, vom face randări pentru toate încăperile casei tale, folosind culorile și materialele pe care ți le dorești. Este ca un fel de călătorie în timp: vezi cum va arăta locuința ta când amenajarea de interior se va fi terminat.

Ce înseamnă randări ?

Imagini fotorealiste realizate cu ajutorul softurilor de modelare 3D, reprezentând designul interior al casei tale. Poze.

Câte modificări pot face ?

Câte trebuie. Însă un designer de interior priceput va ști să se documenteze suficient de bine pentru a-ți propune de la început lucruri pe gustul tău. Iar noi ne pricepem!

Cât durează proiectul ?

În funcție de suprafață, durata de realizare a proiectului variază. De asemenea, numărul încăperilor care trebuie randate, complexitatea finisajelor alese, nivelul cerințelor tale – toate contribuie la durata de realizarea a proiectului. Aceasta nu e fixă, fiind vorba despre un proces de creație. După o întâlnire preliminară, în care se stabilesc parametrii generali, vei primi un termen precis.

Câte întâlniri vor fi ?

În funcție de cerințele proiectului și ale șantierului, vom face atâte întâlniri câte sunt necesare. Nici un detaliu nu va rămâne nediscutat, analizat, catalogat și rezolvat.

Faceți măsurători ?

Bineînțeles, la fața locului, cu laser. Pe bune! 🙂

Când se încheie proiectul ?

Proiectul se încheie în mod firesc cu ședința foto. Atunci ne vom face micile retușuri finale. Și aducem și alte decorațiuni, care vor completa amenajarea de interior.

Hai să începem!

Hai să începem!

Ne ocupăm noi de tot ce trebuie pentru amenajarea casei:
proiect 3D, lista completă de achiziții, implementare.

LA CHEIE

, Întrebari frecvente

Luciana Georgescu
Designer de interior

0745.622.840
luciana@spotondesign.ro
Str Ștefan Mihăileanu 9
București

Trimite rapid un mesaj:

   Accept Termenii si Conditiile SpotOnDesign