Surprinzatoarea lumina a lui Kim Yeongwoo

 

Plecand de la o situatie dintre cele mai banale, Yeongwoo Kim ajunge sa proiecteze un corp de iluminat dintre cele mai originale: un lichid care se toarna dintr-o ceasca!!!(ceasca Pouring light)

Turnarea Luminii

Trebuia gasita o data si o data turnarea luminii, conceptul fiind bazat pe o situatie pe care o traim zi de zi. Dar acum, veti fi foarte fericiti cand veti vedea, cum din aceasta ceasca curge o lumina, spre deosebire de celelalte bauturi care va pateaza masa. Cu toate acestea, Turnarea Luminii se termina intr-o „balta” mare si frumoasa pe masa dvs. Dar acest lucru este cel care face originala aceasta lumina. De fapt, acest corp de iluminat, are ca abajur o ceasca intoarsa invers si ca suport lichidul care se varsa. Baza de sprijin este pentru partea constituita din balta. Odata aprinsa lampa, veti vedea aceasta cascada iluminata subtil, de becul care se gaseste pe fundul cestii. Pentru desavarsirea lampii, Kim Yeongwoo i-a instalat un comutator cu fir, nefiind altceva decat intrerupatorul. Sistemul ingenios de lumina fosforescenta, permite acestei lampi sa difuzeze un halou de lumina, dupa stingerea ei, fara a consuma nici un pic de energie electrica.
In plus, simplitatea ansamblului creat, face ca lampa sa se poata integra in orice tip de decor, dandu-i un aer modern si contemporan.


Luciana Georgescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top