Showroomul virtual Geberit vine la tine acasă

design interior baie Geberit

Zilele trecute căutam idei pentru amenajarea baii, pentru a deveni acel loc de relaxare deplină pe care și-l doreste toată lumea, dar și pentru că voiam să obțin un aspect modern care să nu se demodeze odată cu trecerea timpului.

Cum vremea este aproape caniculară, și fără nici un chef să transpir prin oras, am început să mă uit la site-uri care să-mi prezinte soluții online. Așa am aflat că Geberit are showroom virtual, și ce showroom !! Chiar merită să intri pe site, doar pentru experiență!

design interior baie Geberit

Și este util, pentru că e un showroom care prezintă atât mobilier de baie, cât și produse funcționale precum soluții de duș, vase WC cu funcție de bideu, clapete de acționare cu design deosebit, cadre pentru rezervoare suspendate și – favorit 100% – modulul de purificare a mirosurilor din baie Geberit DuoFresh. Am descoperit colecțiile de baie cu aspect atemporal Geberit ONE Smyle, Acanto, Xeno2, Selnova și cea a renumitului designer Antonio Citterio.

Rămâne acum să mă decid care ar fi cea potrivită pentru o baie mai îngustă, ca să creez impresia de mai mult spațiu. Prima pe listă din punctul ăsta de vedere este Selnova, care are un excelent raport calitate-preț și produse pentru băi cu dimensiuni reduse.

design interior baie Geberit

Experiența navigării printre produsele Geberit este ușoară și completă: pentru fiecare produs în parte este pregătit un film, care pune accent pe funcționalitatea produsului, astfel încât am putut afla toate informațiile de care aveam nevoie, ca și cum aș avea un consultant din showroom lângă mine.
Descrierea fiecărui produs, cu avantajele pe care le are este redată prin click pe cercul luminos amplasat pe fiecare produs în parte, iar senzația este că te-ai oprit să admiri produsul și să-i studiezi detaliile. Navigarea printre gamele de produse Geberit este simplă și intuitivă și urmează principiile navigării în Google maps. Pe podea apar niște cerculețe albe, de unde produsele pot fi vizionate în mod optim. E super, trebuie încercat!

design interior baie Geberit

Există și un showroom dedicat clapelelor de acționare, care poate fi accesat cu click pe titlul clapetelor de acționare. Poti alege modele de clapete, cu design deosebit și cu diverse finisaje precum sticla, ardezia, metalul, lemnul, care să se potrivească cu conceptul tău de design. Personalizează foarte eficient atmosfera băii.

Showroom-ul virtual este aici:

https://www.geberit.ro/produse/showroom-virtual/

Chiar sunt curios ce păreri aveți voi, de aceea vă invit să-mi spuneți în commenturi ce impresie v-a făcut conceptul 🙂

Daniel Georgescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top