Oglinzi + decorare = COOL

oglinzi-decorare-cool-06

Suntem mereu in cautarea unor modalitati de a imbunatati stilul locuintei noastre. Astazi vom arunca o privire la modul cum putem decora cu ajutorul oglinzilor si seria de avantaje impresionante pe care le ofera o astfel de initiativa. De la intrarea in locuinta, pana la bucatarie, dormitor si chiar balcon, ideea asta functioneaza peste tot!

oglinzi-decorare-cool-01

Pentru o vreme, oglinda a fost pur si simplu un adaos functional in designul de interior, poate doar rama ornata a jucat un rol estetic. Insa, un “val” cu interes a acaparat ca o furtuna interioarele moderne. Fie ca doresti sa creezi un contrast inteligent sau un punct focal dramatic, un colaj de oglinzi este minunat.

Creeaza un display unic

In timp ce un perete umplut cu o galerie de opere de arta sau fotografii inramate reprezinta o perspectiva ispititoare, te asigur ca va pali in fata unui perete imbracat in oglinzi minunate. Pe langa imbunatatirea spatiului vizual oferit, o colectie de oglinzi se imbina cu orice schema de culori ai alege in camera. In functie de stilul camerei poti alege modelul ramei, de ex. intr-un decor modern se potrivesc ramele subtiri iar pentru un decor clasic poti alege rame decorative, groase cu diverse frezari sau modele.

oglinzi-decorare-cool-02

oglinzi-decorare-cool-03

Rama ornata

Ramele de oglinzi decorative vin intr-o gama foarte larga de forme, finisaje si culori. Prin gruparea unor oglinzi cu diferite cadre, se poate crea o colectie eclectica vibranta ce poate fi extinsa ori de cate ori achiztionezi un chilipir de la magazinul de antichitati. Ca o norma, colectia de oglinzi trebuie sa reflecte stilul camerei, insa pentru cei mai indrazneti pot incerca si un contrast pentru o caracteristica distincta si eleganta.

oglinzi-decorare-cool-05

oglinzi-decorare-cool-04

oglinzi-decorare-cool-06

Linii simple

Cel mai simplu mod de decorare cu ajutorul oglinzilor si de a avea in acelasi timp un aspect coerent este sa alegi diferite dimensiuni de oglinzi, cu acelasi cadru. Stiu ca pare prea simplu la prima vedere si cu siguranta vei dori sa incerci diferite variante pentru a face colajul mult mai distractiv, insa nu uita ca trebuie sa existe mereu un element comun in colectia ta cu rol de legatura. Acest lucru poate fi culoarea ramelor, forma lor geometrica, finisajul sau uneori modul de pozitionare.

oglinzi-decorare-cool-07

oglinzi-decorare-cool-08

Cercuri si hexagoane

Plictisit de toate liniile drepte ce ne inconjoara? Atunci adopta un colaj de oglinzi cu forma rotunde sau eliptice. De la oglinzile rotunde gigant de deasupra lavoarului la cele mai mici si elegante, pana la ansamblul de oglinzi din hol, este timpul sa gandesti dincolo de bariere. Iti place stilul electic? Incearca sa folosesti hexagoane in loc de cercuri. Cu siguranta vei acapara instant privirea musafirilor.

oglinzi-decorare-cool-09

oglinzi-decorare-cool-10

oglinzi-decorare-cool-11

Nu te opri doar la forme rotunde, drepte sau hexagonale. Incearca si alte forme. Vei ramane uimita de rezultat.

oglinzi-decorare-cool-12

oglinzi-decorare-cool-13

oglinzi-decorare-cool-14

oglinzi-decorare-cool-15

Daca simti ca sfaturile unui specialist ti-ar prinde bine, sa stii ca suntem mereu dispusi sa stam de vorba cu tine.

Ne poti suna oricand: 0745.622.840, designer Luciana Georgescu.

Sursa fotografii: Pinterest

Daniel Șerbu

1 Comment

  1. Radumax
    august 29, 2016

    Foarte tare mi se pare designul cu oglinzile triunghiulare.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top