Ofera personalitate bucatariei tale prin lampile suspendate

ofera-personalitate-bucatariei-tale-prin-lampile-suspendate

Fiecare camera are nevoie de o ceva al ei, o energie aparte ce ii confera o personalitate proprie. Este o necesitate, mai ales in spatiile contemporane unde predominant este albul, gri-ul si nuantele neutre.

ofera-personalitate-bucatariei-tale-prin-lampile-suspendate

Bucataria este un spatiu al creativitatii, un loc unde se prepara masa, corect, dar foarte adesea aici se si serveste masa, ceea ce o transforma intr-un loc de socializare, un punct de interes al casei. E absolut necesar ca bucataria sa stimuleze, sa atraga si sa creeze sentimentul de apartenenta la camin pentru toti membrii familiei.

Pentru a anima bucataria este nevoie in primul rand de forme interesante, dar si de culoare, chiar daca aceasta „culoare” este de fapt negrul. Orice element se poate folosi, cata vreme tii seama si de restul elementelor din amenajare.

 

Azi ne vom rezuma strict la lampile suspendate, ca si metoda de animare a spatiului de bucatarit. Sunt in mare voga, din ce in ce mai accesibile ca pret, si se gasesc intr-o multitudine de culori si forme.

lampi-suspendate-negre

lampi-suspendate-negre

In bucataria de mai sus, dupa cum bine vezi, am ales doua lampi suspendate negre. De ce negre? Pentru ca in camera existau deja elemente puternic colorate si acest fel am contrabalansat, contribuind la personalitatea spatiului.

 

bucatarie-lampa-suspendata-cupru

bucatarie-lampa-suspendata-cupru

Nu te limita doar la anumite modele de lampi suspendate, si in nuante folosite de toata lumea. Poti incerca finisajul de cupru, este la mare cautare si cu siguranta iti va oferi un vibe elegant si in acelasi timp cozy.

 

lampi-suspendate-bucatarie-open-space

lampi-suspendate-bucatarie-open-space

Daca esti in cautarea unor lampi suspendate pentru a contrabalansa tonurile calde si finisajele de lemn natur dintr-o bucatarie…open-space de exemplu – atunci lampile din imaginea de mai sus iti vin la fix. Sunt realizate din ceramica neagra. Vei obtine un efect radiant, dar nu agresiv. Stiu ca suna complicat, dar cand stai intr-un spatiu si simti ca ceva te agaseaza, incearca sa gasesti elementul care sare cel mai mult in evidenta si imagineaza-ti amenajarea fara el. Asa procedez eu cand trebuie sa reduc influenta unui obiect. Deci „radiant”, dar nu „agresiv”. Simplu, nu ? 😛

Daca tot esti indreptata spre o bucatarie organica ce zici de o bucatarie outdoor? 🙂

 

lampi-suspendate-bec-special

Vrei o bucatarie moderna? Sofisticata? Ai nevoie de becurile tungsten speciale din imaginile de mai sus. Dau o lumina interesanta, un alb destul de departe de lumina soarelui, dar nici spre albastru. Imi place mult de tot temperatura asta de culoare, mi se pare…moderna. Noua.

Daca vrei sa afli mai mult despre iluminatul in sine, poti citi urmatorul articol.

 

lampi-suspendate-vintage

lampi-suspendate-vintage

Bun, ne-am jucat cu culoarea lampilor. Hai sa vedem ce se poate face cu designul, forma si materialele folosite pentru realizarea lampilor. Sunt atat de importante, incat pot determina tema si stilul bucatariei tale. In cazul de fata, bucataria are un aer mediteranean datorita faiantei dar si a albului folosit in proportii mari. Lampile suspendate au rolul de a completa „peisajul”.

 

lampi-suspendate-transparente

lampi-suspendate-transparente

„Ramai discret, dar cu efect!” Habar n-am daca am stofa de copywriter, dar in amenajarea de interior de mai sus am decis sa folosesc doua lampi suspendate transparente in forma de picatura de apa. Se observa, dar intr-un mod rezervat. Ce zici, se potriveste sloganul meu ?

Daca vrei sa devii un profesionist in amenajarea bucatariei, ar trebui sa citesti si asta.

 

lampi-suspendate-cromate

lampi-suspendate-cromate

Ce parere ai de lampile suspendate cromate? Se potrivesc chiar si intr-un decor usor scandinav. Le poti pozitiona diferit pe inaltime, vor arata de-men-ti-al. Asa ca in pozele de mai sus. 🙂

 

Iti place mult gri-ul in bucataria ta? Iata cum il folosesc designerii de interior.

 

Acum poti oferi si tu personalitate bucatariei tale, doar te-am invatat cum sa procedezi. Insa totusi, nu te opri aici, exploreaza si noi combinatii. Daca nu stii de unde sa cumperi lampi suspendate de calitate si intr-o varietate mare de culori si finisaje urmatorul link cu siguranta te va ajuta.

 

In plus, daca simti ca sfaturile unui specialist ti-ar prinde bine, sa stii ca suntem mereu dispusi sa stam de vorba cu tine.

Ma poti suna oricand: 0745.622.840, designer Luciana Georgescu.

Sursa fotografii: SpotOnDesign

 

Daniel Șerbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top