Lansare 7design.ro

Ceea ce ne doream, ceea ce trebuia sa se intample, ceea ce s-a si intamplat : LANSAREA  7DESIGN.RO !!!

Ce este 7design.ro ?

Este primul site de proiectare 3d realizat la standarde, si cand spun standarde ma bucur ca sunt ale noastre 🙂

Noi, o gasca de romani si romance priceputi la culori, texturi, materiale, reflexii, randari, dar si tesaturi, tapet, piele, lemn, otel, sticla si puf de gasca, am pus la un loc tot ce stim, adica un site care sa prezinte si sa reprezinte munca noastra de proiectare virtuala.

Proiectare virtuala inseamna proiectare pe computer, dar inseamna si proiectare REALA, pentru ca e cert : totul devine cat se poate de real cand vorbim despre numarul de ore de munca, despre disputele nesfarsite pe tema cutarei draperii sau pe marginea nu stiu carei cazi de baie sau despre clientul care sta cu o mina incruntata si asteapta un proiect care…sa-i placa.

Ce stim sa facem ?

Pai, vedeti aici : www.7design.ro

Stim sa alegem culorile, stim sa potrivim materialele, stim sa aranjam o camera ca sa se potriveasca cu proprietarul, dar stim si 3ds max, photoshop, illustrator, v-ray si ce-o mai trebui sa faci o casa (sau un birou, sau un club, sau un magazin) sa arate extraordinar.

Mai stim sa punem si in practica toate astea, adica sa traducem in cote de mobilier, electrica si sanitare ceea ce arata asa de bine pe comp si va arata si mai bine in realitate. Dupa care ne apucam si de zidarie, daca omul vrea termene respectate, garantie pe lucrari si precizie milimetrica.

Ce promitem ?

Consultanta GRATUITA pentru tot ce inseamna mobilier, tapet, corpuri de iluminat si accesorii domestice. Da, gratuita. Cine vrea sa afle chestii sau sa primeasca ajutor – ei bine, il oferim absolut gratis. Stam de vorba cu oricine, fara graba, si sfatuim pe oricine vrea sa afle lucruri. Avem si cataloage cu sute si sute de produse din care sa alegi, avem si preturi bune, avem si o gramada de clienti care sunt multumiti de noi si pot s-o si confirme.

Ce trebuie sa faceti ?

Sa ne cititi blogul, ca vom pune pe el tot ce e mai bun si mai bun din lumea asta frumoasa, colorata si sexy a designului, sa ne vizitati site-ul ca sa aflati ce-am mai terminat si pe unde, si, EVIDENT, sa dati un telefon sau un mail, ca nu costa nimic.

Keep in touch, cum spune francezul :))

7design team.

Daniel Georgescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top