Idei de decorare in alb

Ambianta litorala, spiritul scandinav, designul romantic sau contemporan…Albul este pe placul dorintelor voastre de decorare pentru a se adapta stilului dumneavoastra de interior. Puteti alege intre nuante de crem, alb perlat,stralucitor, alb cel mai alb (ca zapada), sidefat.

Cel mai alb alb

Chiar daca optam pentru gresia si faianta albe, chiar si mobilierul poate fi alb, totul tine de gustul fiecaruia dintre noi.

Spirit scandinav


Pentru a crea un decor in spirit scandinav, asociati peretii albi cu un mobilier luminos, accesorizati totul cu pleduri, covoare si perne toate in nuante de crem sau gri deschis, alegand materiale confortabile. Ganditi-va de asemenea si la o soba cu lemne, si optati pentru un parchet maro deschis, pentru a se potrivi toate cu albul camerei.

Albul marin


Pentru un spirit de litoral alegeti pereti albi si mobilier alb din lemn, intrerupte de o tenta de albastru.
Pe jos puteti pune rogojini din stuf sau mobila din rachita. Un tablou tematic si cateva scoici sunt nelipsite 😉

Vise albe


Creati un somn confortabil si linistitor mizand pe alb! Un pat cu multe perne si cearceafuri, neaparat si un pic de dantela…

Albul in natura


O atmosfera in care albul este sporit prin atingerile de gri, pentru o decoarare in spiritul naturii. Alegerea materialelor contribuie la aceasta atmosfera, oglinda cu rama de lemn, cosurile de rachita, un dulap vechi, o masa veche cu nuante de maro si gri.

Livingul contemporan


Livingul aproape in intregime alb contrasteaza cu biroul negru din panul secund.

enjoy felia de alb 😉

Luciana Georgescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top