Firma de design interior in Bucuresti ? Sigur…

amenajari-interioare-Bucuresti

De cele mai multe ori cand vad ceva bine facut, bine gandit, cu un design elegant si cu un concept stralucitor, ma gandesc ca a fost realizat in strainatate, nicidecum la noi. Trebuie sa recunosc acest lucru, pentru ca pana si eu am aceasta preconceptie. Din pacate insa, nu numai eu o am.

Este greu pentru noi toti sa ne obisnuim cu ideea ca avem cu ce sa ne laudam, ca avem ce sa scoate in fata, ca se fac lucruri minunate la noi in tara si ca adeseea sunt la fel sau chiar mult mai frumoase decat cele facut dincolo. Este greu sa asimilam ideea de design interior autohton, de amenajari interioare in Bucuresti, probabil la fel de greu pe cat ne-ar fi sa acceptam ca o masina facuta intr-o fabrica romaneasca ar putea fi la fel de buna, sau chiar mai buna, decat una germana.

Totusi, realitatea este alta. Romanii au dat dintotdeauna dovada de creativitate, superioara vesticilor – cred eu. De la reclamele castigatoare de festivaluri internationale

noul-rom

pana la ouale incondeiate

oua-incondeiate

 

si, poate ca e timpul sa constientizam, si designul interior:

firma-design-interior-Bucuresti

 

Aici apare o discutie. Daca este vorba numai despre creativitate, atunci lucrurile sunt simple. Trebuie un proiect in 3D Max bine facut, niste randari foarte bune, si cred ca e suficient. Insa in designul de interior, nu e totul sa stii sa-ti imaginezi ceva frumos, foarte important este sa poti sa transformi in realitate ceea ce arata bine pe monitor. Amenajarea interiorului presupune calitate deosebita in executie, aplicarea cu pricepere a materialelor, tehnica de decorare, si responsabilitate.

Descrierea de mai sus nu difera cu mult fata de orice industrie, fie ca produce masini sau metraje de tesaturi. Intrebarile pe care mi le pun sunt: avem o firma de design de interior in Bucuresti care sa corespunda standardelor ? Avem amenajari interioare in Bucuresti care sa fie macar satisfacatoare, daca nu perfecte, astfel incat sa poata aplica un proiect – romanesc, desigur – apropiindu-l de perfectiune ?

E o intrebare grea, mai ales cand trebuie sa raspunzi tu insuti la ea. Firma noastra de design interior, pornita de la zero in doar doi oameni, functioneaza in Bucuresti – dar si in tara, pentru ca nu ne-au speriat niciodata distantele, si iata ca avem proiecte finalizate in Cluj, Galati, Ploiesti, Targu Jiu si Iasi – si executa tot ce tine de amenajari interioare. Stim asta, dar ne ridicam la inaltimea standardelor ?

amenajari-interioare-Bucuresti

Se spune ca nu exista progres daca nu-si face simtita prezenta un element destabilizator, care sa fie capabil sa enunte intrebari si sa nasca dezbateri. Noi incercam cat de des putem sa ne evaluam in mod obiectiv, ca sa putem imbunatati serviciile, proiectele, relatia cu clientii…totul. Insa de fiecare data cand apare aceasta intrebare: „suntem suficient de buni?”, se simte un val destabilizator, care pune la incercare orice firma de design interior. Nu exista proiect fara probleme, nu exista amenajari interioare care sa decurga perfect. Asa ca, in fata acestei intrebari, toate dificultatile si piedicile ies la iveala, le discutam si le analizam, cautam cauze si chiar identificam responsabili – dar nu invinovatim niciodata pe nimeni. Nu este constructiv sa atribui vina cuiva, in speranta ca problema nu se va mai ivi. Este foarte util insa sa stabilesti responsabilitatile fiecaruia, si sa lasi pe fiecare sa se evalueze, sa stabileasca prin propriile rationamente ce a gresit si ce trebuie sa corecteze pe viitor, astfel incat atunci cand problema se va ivi din nou, sa fim pregatiti.

In fond, incercam sa fim tot mai buni, nu ? Nu neaparat cea mai buna firma de design interior din Bucuresti, dar una dintre cele mai bune firme de amenajari interioare din Bucuresti. Si de oriunde, desi e greu sa te bati cu o firma de design din…Jamaica. Ei sunt buni la altceva  🙂

Dar si noi suntem buni la atatea. Poate chiar si la design interior si amenajari interioare.

Daniel Georgescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top