Feng Shui in dormitor

Un calcul scurt iti arata ca petreci o treime din viata in dormitor. Asa ca nu se poate spune ca ai cheltui inutil bani daca ti-ai propune sa-ti faci un dormitor ideal, deoarece aceasta zona te influenteaza fizic si psihic mai mult decat oricare alta.

Daca viata ta sexuala este in deriva, sanatatea nu e la cote maxime sau simti nevoia unei schimbari, urmareste cateva sfaturi simple care sa-ti imbunatateasca perspectiva:

• Schimba cat mai multe dintre culorile, mobila, accesoriile din dormitor la intervale regulate, avand tot timpul in minte faptul ca aceasta camera este un spatiu destinat odihnei, pasiunii, armoniei interioare. Cand spun „schimbare” nu ma refer neaparat la una de anvergura – o lampa noua de pardoseala, de exemplu, iti improspateaza decorul foarte repede. De asemenea, un set nou de lumanari parfumate iti aduce in preajma un alt parfum, te scoate din monotonie…

• Daca vrei o schimbare majora, atunci schimba radical decorul; adica cumpara exact invers fata de ce ai cumparat pana acum si renunta la ce te facea sa te simti comod si relaxata. Ai avut pana acum draperii deschise la culoare? Schimba-le cu unele inchise, adauga elemente decorative pe ele!

• Cumpara un pat de lemn daca poti. Paturile de metal conduc electricitatea si nu fac bine sanatatii. Incearca sa nu plasezi nimic electric in jurul patului si nu folosi paturi electrice sau pernute de masaj.

• Verifica nivelul de luminozitate sa nu fie prea puternic sau prea slab. Asculta cu atentie daca exista sunete deranjante si incearca sa le elimini din zona dormitorului.

• Evita sa pui plante mari in dormitor deoarece iti mananca oxigenul.

• Evita oglinzile de dimensiuni mari deoarece iti afecteaza calitatea somnului.

• Daca patul e pe linia usii, atarna un cristal (un cuart roz, eventual) intre pat si acea zona ca sa pastrezi o karma pozitiva.

Amanuntele functioneaza in favoarea ta si te ajuta sa elimini elementele negative ale vietii tale.

Bineinteles, trebuie corelate toate aceste aspecte, iar tu poate ca nu stii de unde sa incepi…..

Luciana Georgescu

1 Comment

  1. Ramona
    ianuarie 9, 2008

    Are mare dreptate cu schimbarile (in bine, bineinteles)din dormitor. Si nici nu trebuie sa investesti o gramada de bani…inovatie si un pic de nebunie! hihhiihii
    si lumanari

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top