Casa Chiajna

Poze amenajare interioara casa

Tot mai multi oameni se indeparteaza de stilul clasic deoarece li se pare un stil incarcat si greoi. Majoritatea prefera numai accente specifice stilului clasic cum ar fi… o lampa cu un abajur mai deosebit, o oglinda cu rama mai bogata in forme organice sau scaune sofisticate si elegante pentru zona de dining.
Din cand in cand mai apar si oameni fideli acestui stil.
Stilul clasic a fost reinterpretat in casa aceasta din Chiajna in asa fel incat sa fie actual, modern, iar culorile creaza o atmosfera calda si primitoare.

Livingul

Livingul se remarca prin finisajele deosebite: peretele din zona televizorului placat cu piatra, tavanul reinterpretat in stilul clasic sau baghetele decorative care delimiteaza tavanul de pereti.
Mobilierul a fost in mare parte executat la comanda in atelierul SpotOnDesign pentru a se preta perfect stilului ales (canapeaua, sofaua, ansamblul din zona televizorului dar si corpurile care ascund cu succes doua frigidere pentru colectia impresionanta de vinuri a familiei). Langa fereastra a fost amplasat un lounge capitonat creindu-se o zona de citit. Doua fotolii au fost amplasate in completarea zonei de dining, in care gasim o masa eleganta.
Lumina calda a corpurilor de iluminat, bine alese, face ca totul sa para scos dintr-un roman de Jane Austen.

Toata incaperea abunda de eleganta…

Poze amenajare interioara casa

Amenajare interior Chiajna

Bucataria

Bucataria este in acelasi stil clasic executata din lemn masiv si mdf, dar cu dotari moderne. Electrocasnicele au fost fost ascunse si incorporate cu succes fara a modifica linia mobilierului. Deoarece exista o zona de dining in living, locul de luat masa din bucatarie este mic, dar cu o priveliste minunata spre gradina. Albul predominant face ca bucataria sa fie aerisita si confortabila.

Amenajare bucatarie Chiajna

Design bucatarie Chiajna

Dormitorul

Amenajat tot in stil clasic, dormitorul indeplineste toate conditiile de confort imaginabile. Imi place foarte mult faptul ca noptierele sunt diferite, una dintre ele avand si rol de mini-birou pe care se pot aseza la nevoie diverse lucruri…de ce nu, chiar si un laptop. In fata patului se afla o comoda de mari dimensiuni care cuprinde si zona de prindere a televizorului.

Am ramas placut impresionata cand am vazut acest dormitor. In ciuda faptului ca stilul clasic este unul greoi, cum am mentionat si mai sus, reinterpretarea si adaptarea lui in acest dormitor are drept rezultat o camera deloc incarcata, ba din contra, aerisita si relaxanta. Toate elementele se imbina perfect!

Design interior Chiajna

Amenajare interioara casa

Baia matrimoniala

Baia matrimoniala a fost gandita inca de la inceput moderna, proprietarii dorindu-si confortul specific acestui tip de amenajare. Au fost create rafturi si un ancadrament pe intreg peretele baii, formandu-se astfel zone de depozitare, nemaifiind nevoie de dulapuri suplimentare. Baia contrasteaza perfect cu stilul clasic al dormitorului.

Poze design interior

Dormitorul baiatului

Dormitorul baiatului este ingenios. A fost gandit pentru a fi functional pentru mai multi ani, tinandu-se cont de toate nevoile sale viitoare. Un birou pentru teme, multe spatii de depozitare si o zona pentru televizor la care poate conecta un Playstation. Poate devi usor un dormitor perfect pentru un adolescent, cu putine modificari si adaugand elemente specifice varstei.

Amenajare camera pentru copil Chiajna

Amenajare camera copil Chiajna

Dormitorul fetitei

Dormitorul fetitei a fost amenajat in tonuri vesele de roz si mov. Camera nu a fost incarcata cu mobilier pentru a putea fi usor modificata in viitor cand fetita nu va mai avea nevoie de patut.

Amenajare camera copil

Baia de serviciu

Baia deserveste doua spatii, bucataria si livingul, dar in acelasi timp este si baia destinata oaspetilor. Chiar daca este o baie mica, nu a fost deloc neglijata folosindu-se si aici finisaje de cea mai buna calitate. Decorata intr-un stil elegant, baia transmite acelasi mesaj ca si restul casei: atentie pentru fiecare detaliu, finisaje de calitate, executie a proiectului respectandu-se dorintele proprietarilor.

Design interior

Holul

Ador holul!! Imi place foarte mult fierul forjat si cand am vazut balustrada…a fost dragoste la prima vedere.

Si aici se poate vedea atentia pentru detalii. Accesul in intreaga casa se face pe aceste trepte, in consecinta au fost acoperite cu lemn de inalta rezistenta la trafic. Balustrada foarte frumos lucrata ofera nota de eleganta de care avea nevoie acest hol. Mic, dar practic.

Poze design interior Chiajna

Poze design interior Chiajna

Luciana Georgescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top