Bucatarii "ascunse"


Nici inchise, nici deschise, noile bucatarii sunt maestre in arta disimularii. Fara a-si pierde functionalitatea, stiu exact cand sa se indeparteze, unde sa se ascunda, de-ar gati si singure ar fi minunat 😉

Demonstratia o vedeti singuri in imagini.

O retractare inteligenta a aparatelor electrocasnice
In aceasta bucatarie nu este nici un aparat la vedere, si totusi ocazional, se si gateste!!!. Cat ai clipi, intr-o singura miscare, peretii dulapului se trag in lateral. Isi face aparitia aparatura: cuptorele, (electric, microunde) masina de spalat vase, robotul de bucatarie, sertarele si rafturile pentru depozitare. Si, ca masura de siguranta, daca dulapul se inchide cand unul din ochiuri este aprins, alimentarea electrica se opreste automat.

O bucatarie cu partitie din gips carton
Aceasta bucatarie pastreaza o deschidere maxima. Un perete cu o inaltime de 210 cm, delimiteaza spatiile. Construit din gips carton, acesta include dulapuri facute pe masura aparaturii (pe care o si ascunde), servind drept raft printr-o deschidere in lungime.

O bucatarie instalata intre doua camere
In aceasta luminoasa mansarda, bucataria este situata in centrul locuintei, intr-un dulap de lemn, care ascunde firele si tevile. Pentru a izola bucataria de sufragerie, o partitie se desfasoara ca un paravan. La picioarele panourilor, o sina si rotile care nu se vad, fac mai usor de manevrat si de manipulat usa. Un joc de contraste, turcoaz cand bucataria este deschisa si negru cand partitia este inchisa, permite crearea unor ambiente diferite in functie de diferitele momente ale zilei.

Un colt instalat intr-un mod functional
Bucataria unui glob troter dispare in fundal (si asta pentru ca are prea multe suveniruri care trebuie sa iasa in evidenta 😉 ). Peretii albi, netezi si stralucitori ai mobilierului din bucatarie, sunt in camera contemporana ocupand toata inaltimea peretelui din spate. Aceste dulapuri din MDF, accentueaza ideea de fluiditate. Negrul plitei cu inductie dispare pe blatul de lucru din corian negru.

O amenajare intr-un dulap
In aceasta mansarda, s-a instalat intre spatiul public (bucataria si biroul) si spatiul privat (camera), un modul care, odata cu deschiderea peretilor, releva o bucatarie bine echipata si prietenoasa. La picioarele fiecarui panou din metal lacuit, sunt ascunse niste roti care ajuta la dechiderea usilor. Acestea sunt vopsite in culori neutre, pentru a se armoniza cu restul camerei. Bucataria laminata, alba cu butoane din otel inoxidabil, coordonate cu cele ale partitiei, este dotata cu blat din otel inoxidabil, dintr-o singura bucata. Deasupra bufetului, au fost puse dale si etajere ce imita aluminiul.

Modulul livrat la cheie
Livrata deja pentru a fi folosita, cu usi pliante care se retrag in parti, bucataria aceasta se inchide si se deschide cu usurinta. Usile odata deschise, dezvaluie un adevarat loc de lucru, locuri de depozitare si toate aparatele electrocasnice, dulapuri, masini de spalat vase, gunoiul, etc.

 

Enjoy 😉


Luciana Georgescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top