Bucatarie outdoor

design-bucatarie-outdoor-spot-on-design-06

O bucatarie outdoor sau o bucatarie in aer liber, este o modalitate ideala de a crea un spatiu fantastic in gradina pentru distractia musafirilor sau pentru sarbatorile de familie. Nu e nevoie sa fii un bucatar profi ca sa te poti bucura de o bucatarie outdoor. Sunt suficiente dragostea pentru gatit si un decor modern.

Exista o multitudine de modalitati de amenajare a unei bucatarii exterioare, insa ideea de baza este sa o pastrezi fresh si contemporana.

 

design-bucatarie-outdoor-spot-on-design-01

 

Combinatia de alb si gri este eleganta si ofera bucatariei outdoor un aspect rafinat. Echilibrul dintre suprafetele lucioase si cele mate este important de asemenea, pentru a obtine un efect interesant.

design-bucatarie-outdoor-spot-on-design-02

design-bucatarie-outdoor-spot-on-design-03

 

Se spune ca spatiul gol este doar un spatiu ce inca nu a fost decorat. Poti sa utilizezi spatiul de sub scara exterioara pentru bucatarie outdoor. Chiar daca nu este de dimensiuni foarte mari, cu siguranta va crea o ambianta deschisa, relaxata.  …si nu e musai sa ai scara asta spectaculoasa, important e sa ai loc pentru mini-bucataria ta de sub scara : )

design-bucatarie-outdoor-spot-on-design-04

 

Daca de obicei ai multi musafiri, atunci o bucatarie de dimensiuni mari este solutia. Pentru ca suntem foarte aproape de natura, lemnul este o optiune interesanta – pentru ca este, stii tu, natural  : )

design-bucatarie-outdoor-spot-on-design-05

design-bucatarie-outdoor-spot-on-design-07

design-bucatarie-outdoor-spot-on-design-09

 

Foarte important ! Nu uita de ploaie si de soare. Nu e ok sa cinezi ud, dar nici sa iei pranzul complet transpirat. Fii deci cat se poate de creativa cu copertinele, umbrelele si stresinile pe care le ai la dispozitie.

design-bucatarie-outdoor-spot-on-design-15

design-bucatarie-outdoor-spot-on-design-06

 

Un blat din marmura este cu adevarat o alegere execeptionala pentru o gradina in care merge sa adaugi un pic de lux. Marmura se potriveste chiar bine la exterior, si daca ai si spatii pentru pus bautura la rece esti the best !

design-bucatarie-outdoor-spot-on-design-18

 

Bucatariile semi-deschise reprezinta un compromis perfect in caz ca nu vrei sa investesti si intr-o a doua bucatarie, dar doresti sa ai experienta culinara in aer liber. O astfel de bucatarie va fi functionala pe tot parcursul anului, indiferent de conditiile meteo. Iarna poti inchide geamurile, iar cum vine vara le poti deschide, exact ca la terasele din oras. Cooool!

design-bucatarie-outdoor-spot-on-design-19

design-bucatarie-outdoor-spot-on-design-20

design-bucatarie-outdoor-spot-on-design-21

 

BONUS

Iata cateva exemple de bucatarii outdoor mai putin obisnuite. De la bucatarii cu piscina, bucatarii pe acoperisuri pana la bucatarii cu scaune de bar pe post de leagane. Las pozele sa vorbeasca de la sine.

design-bucatarie-outdoor-spot-on-design-25

design-bucatarie-outdoor-spot-on-design-26

design-bucatarie-outdoor-spot-on-design-27

design-bucatarie-outdoor-spot-on-design-28

 

In concluzie, nimic nu se compara cu o gradina in care esti inconjurat de familie si prieteni, si mai ales cand servesti micul dejun direct din piscina. Mmm…yummy! 🙂
Sursa fotografii: Pinterest, Decoist

Daca simti ca sfaturile unui specialist ti-ar prinde bine, sa stii ca suntem mereu dispusi sa stam de vorba cu tine.

Ne poti suna oricand: 0745.622.840, designer Luciana Georgescu.

Daniel Șerbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top